Catherine Ivill/Getty Images
LOŠE VIJESTI PRED OGLED U PORTUGALU

LIVERPOOL BEZ LOVRENA OTPUTOVAO NA UZVRAT ČETVRTFINALA LIGE PRVAKA! Klopp objasnio situaciju s hrvatskim reprezentativcem: 'Imao je tešku noć...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. travanj 2019. 19:43

Liverpool je otputovao u Portugal gdje će u srijedu braniti 2:0 prednost iz prvog ogleda s Portom, ali, nažalost, u momčadi neće biti Dejana Lovrena.

Hrvatski reprezentativac, kako javlja službena stranica engleskoga kluba, nije se našao među putnicima zbog bolesti.

Jürgen Klopp poveo je na uzvrat četvrtfinala Lige prvaka 21 igrača, a među kandidatima za prvih 11 nalaze se sljedeća imena:

Fabinho, Van Dijk, Wijnaldum, Milner, Keita, Firmino, Mane, Salah, Gomez, Alisson, Henderson, Sturridge, Moreno, Lallana, Mignolet, Shaqiri, Robertson, Origi, Matip, Kelleher i Alexander-Arnold.

Osim Lovrena, Redsi su na gostovanje otišli i bez Alexa Oxlade-Chamberlaina koji nastavlja s oporavkom nakon teške ozljede.

- Dejan je bolestan. Imao je tešku noć i nije u stanju putovati. To je razlog. Imamo Gomeza, Fabinha... To bi trebalo biti OK. Nema potrebe forsirati stvari. Ako se ne osjećate dobro i imate lošu noć, a dan kasnije igrate veliku utakmicu, onda to ne zvuči kao stvar koju biste trebali činiti - objasnio je Klopp.

Linker
25. travanj 2024 06:22