Dejan Lovren
 Clive Brunskill/Getty Images / Getty Images
ZATO I JE JEDAN OD NAJBOLJIH

LIVERPOOL JE DOBIO BARCU I PRIJE NEGO LI JE UTAKMICA POČELA! LOVREN OTKRIO ŠTO JE NJEMAČKI ČUDOTVORAC ZAGRMIO 'Nikada ranije to nismo čuli'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. svibanj 2019. 16:59

U utorak se na Anfieldu dogodio jedan od najvećih preokreta u povjesti nogometa, a režirali su ga nogometaši Liverpoola koji su na impresivan način zaustavili Lea Messija i društvo iz Barcelone.

Redsi su u uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka ušli s tri pogotka zaostatka, ali su u 90 minuta uspjeli utrpati četiri pogotka Kataloncima i tako senzacionalno izboriti veliko finale najelitnijeg nogometnog natjecanja na svijetu.

Veliku ulogu u čudesnoj priči imao je njemački strateg Jürgen Klopp koji je u susret ušao bez tri velike zvijezde, Salaha, Firmina i Keite. Ipak, momci koji su upali na njihovo mjesto sjajno su odradili posao, a hrvatski nogometni reprezentativac koji je ovog puta ostao na klupi otrkio je što je Nijemac poručio igračima uoči utakmice.

- Čestitam Kloppu! Prije utakmice održao je nevjerojatan govor. To je bilo briljantno i to je ono što nas je sve podiglo. Rekao nam je - vjeruje te! Morate si usaditi u glavu da vi to možete. Bilo je to nešto što još nikada nismo čuli. Jedan ili dva gola, čak i ako ne zabijemo odmah na početku, vjerujte, može se to dogoditi i u 65.,66.,67. minuti, a onda će Anfield stati iza nas, vjerujte mi mi to možemo.

Prisjetio se Lovren i trenutka kada je Klopp na sličan način motivirao momčad, a to je bilo 2016. kada su Redsi sredili Borussiju Dortmund i izborili finale Europske lige.

- Već smo jedno slično ostvarili protiv Borussije i ponovili smo to večeras. Samo pokažite muda, i jesmo.

Linker
20. travanj 2024 00:05