Rijeka slavlje
Matija Djanjesic / Hanza Media / Hanza Media

PRAVI PRISTUP

'LJUDI, PRIČEKAJTE MALO, NIJE JOŠ GOTOVO' Riječani pušu na hladno nakon ždrijeba: 'Mnogi su nas već spojili sa Salzburgom, ali...'

AUTOR:
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 14.07.2017. u 15:43

 • Iako je Rijeka u prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka svladala sastav The New Saints sa 2-0 potpuno nadigravši velške amatere te je veliki favorit za prolazak dalje, zamjenik sportskog direktora Ivan Mance odbio je komentirati snagu mogućeg suparnika u 3. pretkolu, a to će gotovo sigurno biti austrijski prvak Salzburg.

  "Preuranjeno je davati bilo kakve komentare na ždrijeb Lige prvaka. Prvo moramo proći drugo pretkolo protiv The New Saintsa, čekaju nas i utakmice u hrvatskom prvenstvu i trenutno smo koncentrirani isključivo na iduću utakmicu. Mnogi su nas već spojili sa Salzburgom s obzirom na rezultate prvih utakmica, ali pričekajmo. Bilo koji suparnik u Ligi prvaka zaslužuje respekt, neovisno o tome što nam je ždrijeb donio. Salzburg je kvalitetna ekipa, ali o njima eventualno možemo razgovarati kada dođemo do te utakmice, odnosno nakon uzvratnih utakmica, kada budu poznati parovi. Ne želimo ništa prejudicirati", rekao je Mance.

   

  Uzvratna utakmica TNS-a i Rijeke igrat će se 18. srpnja u Oswestryju.

  Salzburg je u prvoj utakmici 2. pretkola ranije ovoga tjedna kao gost uvjerljivo svladao malteški Hibernians sa 3-0 pa će uzvrat u Salzburgu 19. srpnja biti tek formalnost.