REUTERS/Massimo Pinca
POTVRDIO ALLEGRI

LOŠE VIJESTI IZ ITALIJE - MANDŽUKIĆ PROPUŠTA UZVRAT S AJAXOM! Mario je pokušao trenirati, ali nije išlo: 'Taj problem ima od utakmice s Milanom...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. travanj 2019. 21:07

Ovog utorka čeka nas uzvratni susret četvrtfinala Lige prvaka između Juventusa i Ajaxa (1:1), a Massimiliano Allegri u njemu neće moći računati na Marija Mandžukića!

Trener 'Stare dame' sam je potvrdio ovu lošu vijest uz objašnjenje:

"Mario ima problem s koljenom. Već je ionako postojala mogućnost da bi mogao propustiti ovaj dvoboj. Sad samo treba odlučiti tko će ga zamijeniti. Možda Kean, a možda Dybala, a možda i niti jedan od njih. Do sutra neću donijeti konačnu odluku. Treba koristiti samo zdrave igrače. Mandžukić taj problem ima od utakmice s Milanom. Pokušao je danas trenirati, ali je bio prisiljen prestati", prenose talijanski mediji.

Valerio Pennicino/Getty Images
Getty Images
Moise Kean najčešće je u Juventusu ulazio s klupe umjesto Marija Mandžukića

Osim Mandžukića, Allegri neće moći računati ni na Giorgija Chiellinija. Iskusni branič propustio je i prvi dvoboj zbog ozljede lista, ali se vjerovalo da će biti spreman za novi okršaj u Torinu. To, čini se, neće biti slučaj jer talijanski mediji javljaju da je ovog ponedjeljka propustio trening zbog ranije spomenutih problema.

Britain Soccer Football - Juventus v Real Madrid - UEFA Champions League Final - The National Stadium of Wales, Cardiff - June 3, 2017 Juventus' Giorgio Chiellini after the match Reuters / John Sibley Livepic
Reuters / John Sibley Livepic

Uz Chiellinija, trening su propustili i Martín Cáceres te Mattia Perin, dok je Andrea Barzagli trenirao odvojeno pa se očekuje da bi uz Leonarda Bonuccija u srcu obrane trebao ponovno startati Daniele Rugani.

Utakmica na Allianz Stadionu na rasporedu je u utorak od 21 sat, a iste večeri igra se i susret Barcelone i Manchester Uniteda (1:0).

Linker
25. travanj 2024 18:53