Twitter
PONOVNO BRILJIRAO

LUKA MODRIĆ OBJASNIO GLAVNI PROBLEM REAL MADRIDA, PA NAJAVIO VELIKU UTAKMICU 'Bit će to vrlo emotivno i za mene i za njega'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. rujan 2017. 10:49

Madridski Real u Ligi prvaka nastavlja s uvjerljivim predstavama. Španjolski sastav bio je bolji od dortmundske Borussije sa 3-1, pogocima Garetha Balea (18.) i Cristiana Ronalda (50., 79.), a publiku na Westfalenu razveselio je Pierre-Emerick Aubameyang (54.).

Utakmica je bila puna tempa, od prvog sučevog zvižduka, u kojoj su nogometaši Borussije i Reala igrali za gol više. Bez skrivanja, bez igranja “pod ručnom”. Bio je to nogomet u svojem najatraktivnijem izdanju. Svoj doprinos kao i obično dao je i naš Luka Modrić koji je bio asistent za jedan od golova Ronalda.

- Ovu smo sezonu otvorili dobro. Jedino što nas malo muči su domaće utakmice u prvenstvu. Stvarmo dosta prilika, ali ne možemo zabiti gol. Ali, znamo što smo krivo radili i nikada nismo izgubili samopouzdanje, a to smo pokazali i pritiv Bourssije.

Luka Modrić i njegov suigrač Gareth Bale će iduće dvije utakmice u Ligi prvaka igrati protiv Tottenhama za koji su obojica nekad nastupali.

- Bit će to za nas dvojicu dvije vrlo emotivne utakmice, pogotovo ona u Londonu. Jedino mi je žao što se neće igrati na White Hart Laneu, ali i Wembley je jako lijep stadion. Bit će to dvije sjajne utakmice.

Linker
26. travanj 2024 11:07