REUTERS
'POTPUNO SMO IH SLOMILI'

LUKA MODRIĆ PROGOVORIO O KOBNIM POGREŠKAMA I OZLJEDI MOHAMEDA SALAHA, PA SE POKLONIO JUNAKU 'To je možda i najljepši gol koji sam ikad vidio u finalu'

Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 29. svibanj 2018. 17:56

Luka Modrić je nakon proslave trećeg uzastopnog Relovog naslova za Sportske novosti prokomentirao i kobnu ozljedu Mohameda Salaha u velikom finalu Lige prvaka. Salahova je ozljeda, priznaje kapetan Vatrenih, jako utjecala na konačni ishod finala.

- Žao mi je što se Salah ozlijedio, ne znam koliko je teška ozljeda, nadam se da će se oporaviti za Svjetsko prvenstvo. Imao je stvarno fantastičnu sezonu i njegov je izlazak iz igre sigurno utjecao na Liverpool. No kod nas se njegovim izlaskom ništa nije promijenilo, nastavili smo igrati svoju igru, u kojoj smo htjeli dominirati s loptom u nogama. Tako smo i stvorili neke šanse. Onda smo ih u drugom poluvremenu ulaskom Garetha potpuno slomili. Pogotovo taj gol, fantastičan, fenomenalan gol...

Čudesan pogodak Garetha Balea i praktički dva autogola Lorisa Kariusa, pogoci koji su u statistiku upisani Karimu Benzemi i Baleu.

- A dobro, pogreške su sastavni dio nogometa, dok ovaj Garethov gol, po meni, sigurno ulazi u Top 3 najljepših svih vremena u Ligi prvaka koje sam ikad vidio. Ako nije i najljepši.

Ronaldovu izjavu neću komentirati

Najavio je pohod na četvrti uzastopni europski naslov, ali ostaje li Realova obitelj na okupu? Cristiano Ronaldo ipak je nakon trijumfa dao neobičnu izjavu.

- Vidjet ćemo što će biti, ne bih želio o tim stvarima. Ovo je prevelika noć da bismo o tome razgovarali. Napravili smo nešto nevjerojatno, to je jedino važno.

Linker
19. travanj 2024 21:54