screenshot
'BOCKANJE' MUNDA DEPORTIVA

MALA PROVOKACIJA UOČI OKRŠAJA DIVOVA! NAJBOLJI VEČERAS NIJE NA TERENU? Ronaldo i Messi - pokažite tko je 'broj 2' svjetskog nogometa!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. veljača 2018. 18:26

Otkako je još 11. prosinca 2017. održan ždrijeb osmine finala Lige prvaka koji je spojio Real Madrid i PSG, nogometni zaljubljenici željno iščekuju taj okršaj.

Oči navijača bit će naravno posebno usmjerene na Cristiana Ronalda i Neymara, a zanimljivu najavu tog pojedinačnog dvoboja dao je španjolski Mundo Deportivo. Novine koje su inače bliske Barceloni na naslovnicu u stavili Ronalda i Neymara uz naslov: 'Tko je broj 2?'.

Mundo Deportivo je tako naravno 'bocnuo' i jednog i drugog igrača aludirajući na to kako je Leo Messi neprikosnoveni 'broj 1' svjetskog nogometa, a sraz Reala i PSG-a trebala bi nam dati odgovor tko je broj 2.

Cristianova želja za dokazivanjem kako je upravo on najbolji a ne Messi već znamo, no ovaj put sličnu želju ima i Neymar, koji je otišao iz Barcelone velikim djelom kako bi se maknuo iz sjene Messija.

O konačnom rezultatu utakmice naravno neće odlučivati samo spomenuti dvojac već igra cijele momčadi, no svaki njihov potez bit će itekako pod povećalom pa ostaje za vidjeti što će prirediti nogometnoj publici koja se ovakvih okršaja već silno zaželjela.

screenshot

Linker
19. travanj 2024 01:50