Screenshot: Youtube
S NJIM KRALJEVI NE GUBE

MATEO KOVAČIĆ NAKON IMPRESIVNOG TRIJUMFA S VELIKIM OSMIJEHOM NA LICU OBJASNIO REALOV FENOMEN 'To je nevjerojatno...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. ožujak 2018. 09:06

Nakon Realovog plasmana plasmana u četvrtfinale Lige prvaka oglasio se Mateo Kovačić.

Hrvatski veznjak dobio je priliku Zinedinea Zidanea od prve minute i objeručke ju je iskoristio do 71. minute kada ga je zamijenio Toni Kroos.

"Sjajno je kada pobijedite u tako važnoj utakmici. Pariz igra dobar nogomet i bilo je teško, ali odigrali smo dobru utakmicu i jako smo sretni s pobjedom", rekao je Mateo Kovačić u prvom komentaru nakon 2:1 pobjede Reala protiv PSG-a u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Upitan je Kovačić je li očekivao da će PSG više iskoristiti prednost domaćeg travnjaka.

"Imali su prednost. Imali su veći posjed lopte nego mi, ali bili smo jako agresivni na lopti i svi su trčali, što je jako važno. Kada smo ovakvi, jako nas je teško pobijediti", objasnio je hrvatski veznjak.

Real Madrid tako je ostao u lovu na treći uzastopni naslov u Ligi prvaka, a Kovačić priznaje da u ovom natjecanju 'Kraljevski klub' uvijek da nešto ekstra. Usprkos razočaravajućoj sezoni u Primeri i općenito u domaćim natjecanjima u kojima su ove sezone ostali bez šanse za trofej, Realu u Ligi prvaka ide sjajno.

"Ja sam ovdje sada treću godinu. Nevjerojatno je kako se promijenimo kada igramo Ligu prvaka. To je nevjerojatno. Ovaj klub je rođen da igra u Ligi prvaka", zaključio je Kovačić koji je sudeći prema statistici Realov srećonoša.

Naime, bila je ovo 17. uzastopna utakmica u kojoj Real s Kovačićem u sastavu nije izgubio. Pritom su upisali 15 pobjeda i dva remija.

Linker
18. travanj 2024 15:25