Screenshot: Youtube
'SALAH JE BRILJANTAN'

'MI NISMO BARCELONA' Dejan Lovren nakon utakmice objasnio 'misterij' s Anfielda i poslao jasnu poruku uoči uzvrata u Rimu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. travanj 2018. 10:20

Nakon uvjerljive Liverpoolove 5:2 pobjede protiv Rome u prvoj polufinalnoj utakmici nogometne Lige prvaka oglasio se Dejan Lovren.

On je komentirao sjajan susret, fantastičan za gledanje, a posebno je nahvalio junaka Mohameda Salaha. Komentirao je i što se Redsima dogodilo u posljednjoj fazi susreta kada su Rimljanima dozvolili da vrate tračak nade.

"Bila je fantastična atmosfera od početka i pokazali smo ponovo našu kvalitetu. Zadnjih 15-ak minuta smo se borili s kontrolom utakmice, možda je razlog bio umor ili nešto drugo. Teško je objasniti, ali uvjeren sam da možemo ostvariti dobar rezultat tamo", rekao je Lovren u intervjuu nakon susreta.

"Stvorili smo toliko prilika, zabili iz skoro svake. Mislim da nas je bio užitak gledati. Roma se ne boji igrati nogomet, ne boji se suprotstaviti momčadima kao što smo mi, ali možda će njihov pristup u idućoj utakmici biti drugačiji. Ako žele zabiti opet će morati napasti, ali kaop što sam rekao, mi ćemo imati prilika tamo. Mi ćemo nakon ove utakmice otići tamo kao da je rezultat 0:0", dodaje Lovren.

Da je netko pitao bi li u Liverpoolu prihvatili ovakav rezultat prije same utakmice, većina bi rekla da. Lovren se slaže da razočaranja usprkos dva primljena gola na kraju ne bi trebalo biti.

"Roma je protiv Barcelone pokazala kvalitetu, da vjeruju i da mogu. Ali kao što sam rekao, mi nismo Barcelona".

Za kraj je Lovren dijelio hvalospjeve Salahu, junaku sinoćnjeg okršaja koji je upisao dva gola i dvije asistencije.

"Užitak je igrati s njim. On je tako briljantan čovjek na travnjaku i izvan njega. Samo da ostane zdrav i s njim možemo ispisati povijest", zaključio je hrvatski branič.

Linker
19. travanj 2024 06:13