Getty Images
OŠTRA MARCA

MODRIĆ PROPUŠTA I UTAKMICU KOJU REAL MORA DOBITI Španjolci o glavnim razlozima krize: 'Najveći problem je vezna linija i to zbog Luke i Kroosa...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. listopad 2019. 13:15

Ozljeda zadnje lože desne noge zadobivena u eurokvalifikacijskoj utakmici između Walesa i Hrvatske u Cardiffu udaljit će Luku Modrića i od Realovog gostovanja kod Galatasaraya u Ligi prvaka.

Modrić je propustio subotnje gostovanje kod Mallorce zbog istog razloga, a trener Zinedine Zidane odlučio je kapetana Vatrenih, Garetha Balea i Lucasa Vazqueza izostaviti iz kadra i za okršaj protiv Galatasaraya u Istanbulu.

Dobra vijest za Zidanea i Realove navijače je što su se u momčad vratili Eden Hazard, Toni Kroos i Dani Carvajal, trojica igrača koji su također propustili gostovanje kod Mallorce na kojem je Real izgubio s 1:0.

Nakon dva odigrana kola u skupini A Lige prvaka Real se nalazi na posljednjem mjestu u skupini s tek jednim osvojenim bodom. Vodeći je PSG sa maksimalnih 6, a drugi Club Brugge sa 2, Galatasaray ima 1 bod. Madridski mediji označili su utakmicu protiv Galatasaraya kao onu koja se mora dobiti, a ostaje za vidjeti hoće li tako i biti...

Inače Marca je nakon poraza od Mallorce secirala igru Reala i analitičkom tekstu navela je deset razloga za 'očaj' u redovima Kraljevskog kluba. Kao najveći problemi navedeni su nedostatak zabijenih golova i prevelike oscilacije, kao i problemi u veznoj liniji. U toj stavci se autor teksta Miguel Angel Garcia dotaknuo i Luke Modrića.

"Utakmice se dobivaju i gube u veznoj liniji, a Real tu ima velikih problema jer nema puno opcija. Oni koji su bili najbolji u tom dijelu igre, Toni Kroos i Luka Modrić, dali su sve od sebe i moguće su u padu, dok Iscova forma sugerira isto. James Rodriguez puno se trudi, ali nedostaje mu kontinuiteta, dok Valverde tek treba dokazati da može postati kvalitetno dugoročno rješenje. Zbog toga puno odgovornosti pada na leđa Casemira", navodi Marca.

Linker
19. travanj 2024 11:42