Foto: Goran Mehkek / CROPIX
PRVA REAKCIJA

'MOŽDA JE OVAJ REZULTAT I DOBAR ZBOG UZVRATA' Zanimljiva izjava Nenada Bjelice nakon remija s Mađarima: 'Mi imamo jasan plan'

Piše: Emir FulurijaObjavljeno: 07. kolovoz 2019. 00:11

Dinamo nije uspio pobijediti Ferencvaros u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka. Konačnih 1:1 daje prednost Mađarima pred uzvrat koji se igra za sedam dana u Budimpešti, no s tim se ne slaže trener Dinama Nenad Bjelica.

"Vidjet ćemo je li to njihova prednosti ili nije”, rekao je Bjelica u prvoj izjavi za Arenu Sport i dodao:

"Mi imamo jasan plan, a to je ići tamo na pobjedu. Pokazali smo više od Ferencvarosa, ne znam jesu li imali još poneku šansu osim postignutog gola. Spašavala ih je prečka i mala mrežica. Bili smo blizu još 2-3 gola. Prije utakmice sam rekao da hoću rezultat koji nam daje nadu u uzvratu, ovo je takav rezultat.”

Dinamo je furiozno krenuo u utakmicu, a to je donijelo i početno vodstvo.

"Htjeli smo dobro krenuti u utakmicu i to smo napravili. Onda smo malo pali nakon 15-20 minuta, ali smo se vratili krajem prvog poluvremena. Početkom drugog poluvremena smo se malo previše povukli što nismo htjeli, ali to je nogomet.”

Izgledalo je kao da je Dinamo dao previše prostora protivniku koji je u jednom trenutku kontrolirao tempo igre i imao veći posjed.

„Možemo mi dati posjed 90 minuta ako nam neće ništa napraviti. Oni nam nisu napravili ništa osim tog gola. Ne mogu ništa zamjeriti svojim igračima. Danas je malo nedostajalo sreće da bi se ova utakmica pobijedila, ali možda je ovaj rezultat i dobar zbog uzvrata.”

Linker
25. travanj 2024 23:11