REUTERS
NEMA VEĆE SREĆE

NAJLUĐA ANEGDOTA EPSKE DRAME: OTIŠAO U SVLAČIONICU, OZLIJEĐEN, SLOMLJEN I OČAJAN, A ONDA JE ČUO URLIKE 'Nevjerojatno, doživio sam emocionalni šok!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. travanj 2019. 13:41

Zanimljiva anegdota i mala privatna drama odvijala se u svlačionici Tottenhama za vrijeme velikog okršaja Manchester Cittyja i Spursa na Etihadu. U velikom sudaru engleskih divova za polufinale Lige prvaka na kraju je zbog gola više u gostima slavio Tottenham (4:3 na Etihadu, ukupno 4:4), gledali su to u nevjerici i milijuni TV gledatelja širom svijeta, ali ne i jedan važan član prve postave Spursa.

Moussa Sissoko, veznjak Tottenhama koji se ozlijedio u sinoćnjoj utakmici (izašao u 41. minuti zbog istegnuća mišića), nije znao da je njegova momčad izborila plasman u polufinale Lige prvaka na kraju utakmice.

Francuz je ostatak utakmice pratio s klupe. Kada je u sudačkoj nadoknadi Raheem Sterling zatresao mrežu Sissoko je iz očaja pokupio stvari i pobjegao u svlačionicu.

- Bio sam toliko uzrujan da sam odmah otišao u svlačionicu. Nitko nije pošao za mnom, a u svlačionici nije bilo prijenosa utakmice. Bilo je gotovo, bio sam siguran da smo ispali, rekao je Sissoko za L'Equipe.

Soccer Football - Champions League Quarter Final Second Leg - Manchester City v Tottenham Hotspur - Etihad Stadium, Manchester, Britain - April 17, 2019  Tottenham's Moussa Sissoko leaves the pitch after sustaining an injury        REUTERS/Phil Noble - RC193856B0E0
REUTERS

Međutim, jedan član stručnog stožera tada je uletio u svlačionicu.

- Rekao mi je da smo uspjeli. Pitao sam ga kako, a on mi je rekao da je gol poništen. Navukao sam dres, zaboravio na svoju ozljedu i istrčao na travnjak slaviti sa suigračima. Bilo je nevjerojatno, doživio sam strašan emocionalni šok, dodao je Sissoko.

Linker
19. travanj 2024 08:00