Twitter/Screenshot
TOTALNO ZALUTALI

NAVIJAČI LIVERPOOLA PROMAŠILI GRAD Umjesto u Genk, otputovali u Gent i 'pokisli' gledali utakmicu, ali stigla im je neočekivana ponuda!

Dvojica navijača Liverpoola nisu se proslavila pri planiranju puta u Belgiju na susret Lige prvaka protiv Genka...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. listopad 2019. 17:33

Jedno slovo, činilo bi se možda na prvu, ne čini razliku, no u slučaju dvojice navijača Liverpoola napravilo je - značajnu štetu. Dva navijača Liverpoola tako su umjesto u Genk, otputovali u - Gent!

Liverpool je imao sjajnu večer, slavio 4-1 na gostovanju u 3. kolu Lige prvaka, a i navijači u uživali na tribinama. Ali ne i njih dvojica. Uredno su istresli 220 eura za vlak i ulaznicu, ali sve što su dobili za tu cijenu je mjesto u pubu!

Twitter/Screenshot

"Pozvani su na našu utakmicu, eto malo da ih utješimo", objavio je nogometni klub Gent, kad je čuo za priču dvojica navijača Liverpoola.

I Napoli se zabunio kad su u pitanju ova dva kluba, jer je na prvu reagirao pogrešno i objavio je njihov klub u skupini Lige prvaka s Gentom.

Prije nekoliko mjeseci pisalo se i o navijačima Benfice koji su, uoči uzvrata protiv Eintrachta, otputovali u - pogrešan Frankfurt.

Soccer Football - Champions League - Group E - KRC Genk v Liverpool - Luminus Arena, Genk, Belgium - October 23, 2019   Liverpool's Roberto Firmino in action with KRC Genk's Carlos Cuesta and Sander Berge    REUTERS/Francois Lenoir - RC1AA6140D30
REUTERS

Linker
19. travanj 2024 17:44