Nenad Bjelica
 Goran Mehkek / CROPIX / CROPIX
TRENER MODRIH ODLUČAN

'NEKIMA NEDOSTAJE ENERGIJE! NEĆEMO VIŠE DOPUŠTATI DA SE UTAKMICE SAMO ODRAĐUJU' Nenad Bjelica dan nakon Mađara poslao upozorenje

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 07. kolovoz 2019. 17:00

Razgovarali smo s Nenadom Bjelicom dan poslije utakmice s Ferencvarosem (1:1). Hladnije glave, nakon prijepodnevnog treninga, kako i sam kaže, nakon što je još jednom pogledao utakmicu i analizirao dvoboj.

- Čovjek si postavlja pitanja nakon utakmice, zašto smo te prilike koje smo imali prošle godine imali iskorištavali, a zašto sad nismo? Pogledao sam je još jednom utakmicu, tu nedostaje, definitivno, taktičke discipline i one stopostotne energije, pozitivne energije unutar momčadi. I na tome ćemo morati poraditi! Imamo istu momčad kao prošle godine, međutim, nije ista energija kod svih igrača kao prošle godine. Nije tu u pitanju samo ulazak u drugo poluvrijeme, ja to drukčije gledam, svakog igrača pojedinačno, s kojom energijom je u utakmici, kako se taktički ponaša, kako reagira po osvojenoj lopti, izgubljenoj lopti. Više to analiziramo nego običan navijač i po tome vidiš tu spremnost da daš maksimum ili onako, odrađuješ. To nećemo nikome dopustiti - rekao je Bjelica i dodao da još ne zna koje će promjene napraviti za utakmicu u Budimpešti.

- Razne su mi varijante u glavi, vidjet ćemo što će se izbistriti. Na neki način ova utakmica u Osijeku u petak će mi pokazati tko može i tko zaslužuje igrati u tako teškoj utakmici - poručio je Bjelica.

Linker
20. travanj 2024 07:33