Reuters / Kai Pfaffenbach / REUTERS
PEH NA PEH

NEMA KRAJA NESREĆAMA ZA BAYERN Prvo ostali bez Lige prvaka, a sada i bez vratara: Manuel Neuer slomio stopalo i neće ga biti do kraja sezone

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. travanj 2017. 13:48

Osim što su ispali iz Lige prvaka od Real Madrida, momčad Bayerna zadesila je još jedna velika nesreća. Naime, jedan od najboljih vratara svijeta, Manuel Neuer u ovom je susretu slomio stopalo i vrlo vjerojatno će s terena izbivati do kraja sezone.

Njemački vratar je Santiago Bernabeu napustio na štakama, a informaciju o njegovom zdravstvenom stanju klub je podijelio na svojoj službenoj Twitter stranici. Do povrede je došlo nekoliko trenutaka uoči trećeg pogotka Reala. Neuer je ispucao loptu izvan granica igrališta i potomk počeo šepati, jer mu je stradalo stopalo lijeve noge.

Iako još nije poznata težina i ozbiljnost Neuerove ozljede, prve informacije govore kako će ovaj sjajni vratar do kraja sezone biti izvan stroja. Sličnu povredu je njemački golman imao i početkom travnje, ali tada je propustio samo tri utakmice.

Neuer bi prema procjenama liječnika vrlo vjerojatno trebao pauzirati osam tjedana pa je upitno hoće li moći biti u sastavu njemačke reprezentacije na Kupu konfederacija koji će se od 17. lipnja do 2. srpnja održati u Rusiji, kao uvertira Svjetskom nogometnom prvenstvu 2018. godine.

Linker
16. travanj 2024 22:23