Denis Doyle/Getty Images
UMJESTO ČESTITKE...

NETKO JE JAKO LOŠ GUBITNIK! IZ RONALDOVOG TABORA STIGLA SRAMOTNA REAKCIJA NA ODABIR MODRIĆA KAO NAJBOLJEG IGRAČA 'Ovo je jednostavno smiješna odluka'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. kolovoz 2018. 00:44

Iako je u četvrtak bio kandidat za najboljeg igrača u izboru UEFA-e, Cristiano Ronaldo se nije pojavio na ceremoniji koja se odvila u Monte Carlu. Onog trenutka kada su kamere pokazale praznu sjedalicu na kojoj se trebao nalaziti Portugalac, svima je postalo jasno da ta nagrada neće otići u njegove ruke.

I tako je i bilo... Luka je nekoliko trenutaka nakon prihvaćanja nagrade za najboljeg veznjaka, pred publiku izašao i po onu najiščekivaniju dvorani u kojoj se okupila elita nogometnog svijeta.

Da odluka UEFA-e nije dobro sjela taboru slavnog Portugalca, najbolje potvrđuje izjava njegovog menadžera Jorgea Mendesa koji je popljuvao ovaj izbor.

"Nogomet se igra na terenu, a tamo je nagradu zaslužio Cristiano Ronaldo. Zabio je 15 golova i vodio Real u Ligi prvaka. Ovo je jednostavno smiješna odluka", izjavio je Mendes čije riječi prenosi španjolska Marca.

Naglasimo samo kako je Mohamed Salah, kojemu se davalo najmanje izgleda u ovoj utrci, gospodski došao odraditi svoj posao i čestitati kapetanu Vatrenih.

Ronaldo, s druge strane, nije bio tu ni da pokupi svoju nagradu za najboljeg napadača.

Luku su za ovu nagradu, podsjetimo, izabrali treneri 80 momčadi koje su prošle sezone igrale u Ligi prvaka i Europskoj ligi, te 55 novinara zemalja članica UEFA-e.

Linker
20. travanj 2024 19:03