MADRID, SPAIN - MAY 30: Gareth Bale, Luka Modric and Cristiano Ronaldo share a light moment during training at the Real Madrid UEFA Open Media Day at Valdebebas training ground on May 30, 2017 in Madrid, Spain. (Photo by Denis Doyle/Getty Images )
Denis Doyle/Getty Images

UMJESTO ČESTITKE...

NETKO JE JAKO LOŠ GUBITNIK! IZ RONALDOVOG TABORA STIGLA SRAMOTNA REAKCIJA NA ODABIR MODRIĆA KAO NAJBOLJEG IGRAČA 'Ovo je jednostavno smiješna odluka'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 30.08.2018. u 22:44

 • Iako je u četvrtak bio kandidat za najboljeg igrača u izboru UEFA-e, Cristiano Ronaldo se nije pojavio na ceremoniji koja se odvila u Monte Carlu. Onog trenutka kada su kamere pokazale praznu sjedalicu na kojoj se trebao nalaziti Portugalac, svima je postalo jasno da ta nagrada neće otići u njegove ruke.

  I tako je i bilo... Luka je nekoliko trenutaka nakon prihvaćanja nagrade za najboljeg veznjaka, pred publiku izašao i po onu najiščekivaniju dvorani u kojoj se okupila elita nogometnog svijeta.

  Da odluka UEFA-e nije dobro sjela taboru slavnog Portugalca, najbolje potvrđuje izjava njegovog menadžera Jorgea Mendesa koji je popljuvao ovaj izbor.

  "Nogomet se igra na terenu, a tamo je nagradu zaslužio Cristiano Ronaldo. Zabio je 15 golova i vodio Real u Ligi prvaka. Ovo je jednostavno smiješna odluka", izjavio je Mendes čije riječi prenosi španjolska Marca.

  Naglasimo samo kako je Mohamed Salah, kojemu se davalo najmanje izgleda u ovoj utrci, gospodski došao odraditi svoj posao i čestitati kapetanu Vatrenih.

  Ronaldo, s druge strane, nije bio tu ni da pokupi svoju nagradu za najboljeg napadača.

  Luku su za ovu nagradu, podsjetimo, izabrali treneri 80 momčadi koje su prošle sezone igrale u Ligi prvaka i Europskoj ligi, te 55 novinara zemalja članica UEFA-e.

  Iz drugih medija