REUTERS
NEMA PREDAJE

NEUNIŠTIVI DIEGO SIMEONE NE ODUSTAJE NI ONDA KAD JE BAČEN NA KOLJENA 'Nemoguća misija? Ha, ne bih rekao! Miran sam, možemo proći!'

Sretni smo zbog pobjede i sretni smo zbog tri gola, ali nismo još u finalu, poručio je odmah nakon susreta Zidane
Piše: Krešo KokićObjavljeno: 03. svibanj 2017. 01:49

Real je napravio itekako dobar posao na svom stadionu u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Slavila je momčad Zinedinea Zidanea 3:0 protiv Atletica i tako napravila ogroman korak ka finalu. Francuski je stručnjak, međutim, nakon utakmice smirivao euforiju.

"Sretni smo zbog pobjede i sretni smo zbog tri gola, ali nismo još u finalu", poručio je odmah nakon susreta veliki Zizou pa nastavio:

"Ronaldo je jedinstven. Uvijek je tu kad ga trebamo u najtežim trenucima. Najteže je zabijati, a on bi to mogao raditi zauvijek. On uvijek želi pobijediti i zasluge za ovu pobjedu su više njegove, nego moje."

Za kraj su Francuza pitali za koga će navijati u drugom polufinalu koje je na rasporedu sutra između Monaca i Juventusa.

"Znate gdje je veliki dio moga srca. U Torinu."

Zidaneov kolega na suprotnoj strani bio je očekivano razočaran, no nije gubio nadu.

"Dokle god postoji nada, mi ćemo igrati do samoga kraja. Mi smo Atletico i mi moramo pokušati. Nogomet je prekrasna igra u kojoj je sve moguće. Ja mislim da još uvijek imamo šanse proći dalje. Znam da je teško, ali sigurno ćemo se boriti do zadnje sekunde", rekao je Diego Simeone pa nastavio:

"Moram priznat da nisam ljut, pa čak niti razočaran već miran. Ovo je jednostavno nogomet, ali nas će jako motivirati činjenica da svi misle kako je pred nama nemoguća misija."

Football Soccer - Real Madrid v Atletico Madrid - UEFA Champions League Semi Final First Leg - Estadio Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - 2/5/17 Atletico Madrid coach Diego Simeone as Real Madrid coach Zinedine Zidane looks on Reuters / Sergio Perez Livepic
REUTERS

Linker
19. travanj 2024 07:52