Reuters, sn ilustracija

ŠOK ZA NAVIJAČE 'KRALJEVSKOG KLUBA'

NEVJEROJATAN ZAOKRET NAKON FINALA! RONALDO I BALE ISPISALI POVIJEST, PA ŠOKIRALI NAVIJAČE 'Bilo je jako lijepo igrati za Real, uskoro ćete sve znati'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 27.05.2018. u 00:08

 • Neposredno nakon što je Real Madrid osvojio 13. naslov Kupa/Lige prvaka i treći naslov Lige prvaka zaredom, najbolji igrač madridskoga kluba svojom je izjavom šokirao nogometnu javnost diljem svijeta.

  - Noćas ćemo proslaviti ovaj naslov. A za nekoliko ću dana dati odgovor svojim navijačima koji su i dalje uz mene. Bilo je lijepo igrati za Real Madrid - ovom je tajnovitom porukom portugalski nogometaš neugodno iznenadio brojne navijače najuspješnijega nogometnog kluba u povijesti.

  Nenadana izjava dodatno je intrigantna jer je zabilježena nakon što u finalu najvećeg nogometnog natjecanja na svijetu Cristiano Ronaldo nije uspio postići zgoditak. Nevjerojatna se situacija dogodila i na samome kraju utakmice kada se Portugalac u svome stilu zaletio prema golu, a u idealnoj ga je prigodi zasmetao gledatelj koji se, unatoč jakim sigurnosnim snagama, uspio probiti kroz tribine i utrčao na travnjak. Ronaldovo razočaranje bilo je više nego očito, premda je nekoliko sekundi kasnije srpski sudac odsvirao kraj utakmice.

   

  - Napravili smo povijesni rezultat, budućnost nijednog igrača trenutno nije u prvom planu, a ja ću odgovor svojim vjernim navijačima dati u roku nekoliko dana. - neodređen je bio Ronaldo.

  Da bi cijela situacija bila još nevjerojatnija, sličnu je poruku reporterima servirao i strijelac dvaju pogotka u finalu Gareth Bale. Očekujući euforičan monolog o veselju zbog postignutih zgoditaka, novinari su ga zamolili za komentar nakon utakmice

  - Naravno, bio sam razočaran što u igri nisam bio od prve minute. Osjećao sam da sam priliku zaslužio, ali na treneru je da donosi odluke - zaprepastio je nogometnu javnost ovaj fantastični Velšanin.

   

  Nakon što je prokomentirao svoje golove i poslužio se otrcanim frazama kako je za ovaj uspjeh zaslužna čitava momčad, novinari su ga zamolili da im priopći i svoje planove za budućnost.

  - Zbog ozljeda nisam igrao 5-6 tjedana, ali nakon toga bio sam fit, a nisam igrao u kontinuitetu što mora zabrinuti svakog igrača. Morat ću ovoga ljeta sjesti sa svojim agentom i odlučiti što je najbolje za mene. - neodređen je bio Gareth Bale.

  Iz drugih medija