CROPIX
PRUŽIO JOŠ JEDNU DOBRU PARTIJU

NIJE MU BILO LAKO! DINAMOVO POJAČANJE JEDNA JE STVAR ZASMETALA U ŠVICARSKOJ 'Ono u Astani bilo je za tri klase bolje, ali njima očito to odgovara'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 23. kolovoz 2018. 10:15

U prvom susretu završne runde kvalifikacija za plasman u Ligu prvaka Dinamo je u Bernu odigrao 1-1 protiv švicarskog prvaka Young Boysa i odluka o putniku u elitno natjecanje 'Starog kontinenta' past će 28. kolovoza na stadionu Maksimir.

Igrači Modrih izlazli su sa smiješkom iz svlačionice. Arijan Ademi govorio je da su Modri loše ušli u utakmicu.

- Rano smo primili taj pogodak, sve se okrenulo na njihovu stranu. Ali nakon 25 minuta smo se vratili, pokazali da možemo, na koncu je sve moglo otići i na našu stranu. Jednom nas je zaustavila i stativa. Sad ih čekamo u Zagrebu i idemo po prolaz u Ligu prvaka.

Kaže kapetan da je itekako vidljivo da su Young Boysi jaka momčad.

- Stvarno su dosta jaki. Zadnji im je vezni odličan igrač, opasni su, upućuju dosta centaršuteva, ali možemo se s njima obračunati na uzvratu uz, nadam se, veliku pomoć naših navijača.

Emir Dilaver odigrao je još jednu dobru utakmicu, makar je kazao da nije bilo lako igrati na ovoj umjetnoj travi.

- Na startu utakmice bilo je jako teško. Ovaj teren uopće nije dobar, onaj u Astani je tri klase bolji. Na ovom se jako kliže. No Young Boysima, očito, odgovara. Ipak mi smo napravili dobar rezultat, zabili smo pogodak na strani. Dobro je... Malo su nad iznenadili na početku, primili smo pogodak, zbog brzine terena. Poslije smo se dobro vratili, rezultat nam odgovara, zaista je najvažnije što smo postigli pogodak. Sad ih čekamo u Maksimiru i idemo na Ligu prvaka! U dobroj smo situaciji - zaključio je Dilaver.

Linker
20. travanj 2024 02:23