Soccer Football - Champions League - Group C - Manchester City v GNK Dinamo Zagreb - Etihad Stadium, Manchester, Britain - October 1, 2019 Manchester City's Sergio Aguero in action with GNK Dinamo Zagreb's Emir Dilaver REUTERS/Andrew Yates - RC1BF77BA370
REUTERS/Andrew Yates

KAKO STOJE MODRI NA KLADIONICI

NIKAD VEĆI KOEFICIJENT NA POBJEDU MANCHESTER CITYJA U GOSTIMA Utakmica koja će se jednim okom također pratiti u Zagrebu potpuno izjednačena

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 10.12.2019. u 17:23

 • Nikad veći koeficijent na pobjedu Manchester Cityja u gostima, rekli bi oni koji se klade, ali i na Dinamo kod kuće bez obzira na snagu protivnika. Hrvatske kladionice nude tečaj od 3,5 do 3,8 na pobjedu Dinama protiv Cityja, a razlog što koeficijent na trijumf Građana varira od 1,9 do 2,0 leži u tome što je engleska momčad već osigurala plasman dalje, a hrvatski prvak po svaku cijenu mora do pozitivnoga rezultata za europsko proljeće. Tečaj na remi u Maksimiru od 3,6 do 3,8.

  Koeficijenti u stranim kladionicama su nešto niži zbog toga što se u Hrvatskoj plaća porez na dobit, a postoje i manipulativni troškovi. Tako se izvan granica Lijepe Naše tečaj na City cijeni po 1,84, a pobjeda Dinama je 3,76, dok neriješeno seže čak do 4,19.

  Drugi par iz Dinamove skupine Šahtar - Atalanta je po većini kladionica potpuno izjednačen, ishod je sudeći po koeficijentima potpuno neizvjestan. Pobjeda jednih ili drugih u Hrvatskoj je 2,6, dok remi varira od 3,3 do 3,6. Što se tiče stranih kladionica, radi se o nijansama. Na jednoj je, primjerice, pobjeda Atalante 2,57, a Šahtara 2,58, dok je remi 3,68.

  Manchester, Engleska, 011019. Stadion Etihad. UEFA Lige prvaka, skupina C, 2. kolo, Manchester City - GNK Dinamo. Na fotografiji: Arijan Ademi, David Silva.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
  Boris Kovačev/Cropix
   

  Cityjevih navijača ipak tek nekoliko stotina

  Najveća je šteta što se za Dinamove navijače ne prodaje južna tribina. Jer bi i ona bila rasprodana. Međutim, tamo će biti navijači Cityja. Ali ne onoliko koliko ih se najavljivalo. Dakle, prema posljednjim informacijama, neće ih stići dvije tisuće, nego nekoliko stotina. Ali taman previše da ih se ne može smjestiti na jedan dio zapadne tribine kako se to izvelo kad je gostovao Šahtar. Ne baš pretjeran odaziv navijača s Otoka je razlog što Maksimir sutra neće biti pun do vrha.

  Iz drugih medija