Edin Džeko
 REUTERS/Tony Gentile / REUTERS

'NIKADA NISAM VIDIO DA BARCELONA OVAKO PATI! NADAM SE DA MOŽEMO DO FINALA' Apsolutni junak i jedan od najzaslužnijih za rušenje europskog velikana

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. travanj 2018. 10:08

Reprezentativac BiH, Edin Džeko jedan je od najzaslužnijih što je Roma na nevjerojatan način izbacila veliku Barcelonu (3:0) u četvrtfinalu Lige prvaka. Upravo je Džeko bio strijelac prvog pogotka za 'vučicu' i tako otvorio put prema velikoj senzaciji.

Džeko je nakon susreta priupitan i o eventualnom transferu u redove Chelseaja o kojem se sve češće priča.

- Nećemo sad o tome. Nije baš sve u novcu. Sada mogu igrati polufinale Lige prvaka s Romo, nije bilo lako, ali ostao sam ovdje i sretan sam što je tako završilo. Mislim da je i klubu drago zbog toga. Sada slijede još bolje partije od nas, ovo je samo dokaz da možemo igrati protiv bilo koga, jer, Barca je vrlo jaka momčad. Zabili smo im tri gola, a mogli smo i još. Nikada nisam vidio da Barcelona tako pati. Svi smo vjerovali da možemo do ovakvog podviga, čak iako nam nitko nije davao niti pet posto šansi. Nadam se da možemo i do finala. Veoma sam sretan što ću moju Romu gledati u žrijebu polufinala - poručio je Džeko nakon susreta.

Linker
25. travanj 2024 17:11