Dean Mouhtaropoulos/Getty Images
PRESICA UOČI AJAXA

NIKO KOVAČ KOMENTIRAO IZNENAĐUJUĆU IZJAVU BAYERNOVE ZVIJEZDE KOJA JE UZDRMALA SVE 'Ne vjerujem da zaista o tome razmišlja'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. prosinac 2018. 19:07

Službenu press-konferenciju uoči Bayernovog gostovanja kod Ajaxa u Amsterdamu u srijedu održao je Niko Kovač.

Bit će to borba za prvo mjesto u skupini E. Bayern uoči utakmice ima 13 bodova, a drugoplasirani Ajax 11 i oba su kluba osigurala prolaz u nokaut fazu. Ajaxu samo pobjeda nosi prvo mjesto.

"Svakog trenera u Bayernu sude po njegovim trofejima i ja nisam iznimka. Mi ćemo pokušati izboriti prvo mjesto u skupini kako bismo uzvratnu utakmicu osmine finala igrali kod kuće", rekao je Kovač.

Od Ajaxovih igrača nije želio istaknuti nikoga posebno.

Soccer Football - Bundesliga - Bayern Munich v TSG 1899 Hoffenheim - Allianz Arena, Munich, Germany - August 24, 2018   Bayern Munich's Kingsley Coman receives medical attention after sustaining an injury    REUTERS/Michael Dalder    DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video
REUTERS/Michael Dalder / REUTERS
Coman

"U Ajaxu ima puno dobrih igrača, to smo vidjeli i u prvoj utakmicu. Zato ne bih nikoga istaknuo, njihova najveća snaga je kohezija momčadi".

Upitan je Kovač i za komentar izjave Kingsleyja Comana koja je glasno odjeknula u medijima. Naime, ovaj 22-godišnjak je najavio mogući kraj karijere u slučaju nove teške ozljede. Naime, dvije teške ozljede upropastile su mu 2018. godinu i Svjetsko prvenstvo.

"Nisam još razgovarao s Kingsleyjem, ne znam je li to rekao ili je pogrešno interpretirano. Ali kada vam se dogode dvije ozljede u tako kratkom periodu, normalno da ste osjetljivi. Nadam se da mu se tako nešto neće opet dogoditi, ali ne mogu vjerovati da zaista misli o tome. On je igrač pred kojim je još puno titula", objasnio je hrvatski stručnjak.

Objasnio je Kovač i kako neće puno mijenjati sastav za Ajax.

"U ovom trenutku momčad radi dobro, pronašla je ritam i nećemo tako puno mijenjati. Možda ništa", zaključio je trener Bavaraca.

Linker
24. travanj 2024 05:42