Dean Mouhtaropoulos/Getty Images
STIGLA I REAKCIJA KLOPPA

NIKO KOVAČ NAJAVIO SPEKTAKULARNI OKRŠAJ KOJI NAVIJAČI OČEKUJU S NESTRPLJENJEM 'Izvukli smo najtežeg mogućeg suparnika, ali mi smo Bayern...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. prosinac 2018. 16:07

Jedan od najzanimljivijih parova osmine finala Lige prvaka svakako će biti okršaj između Bayerna i Liverpoola.

"To je najteži suparnik kojeg smo mogli izvući. Liverpool je prošle godine bio u finalu, trenutno je premierligaški lider u jedan je od glavnih favorita u Ligi prvaka, ali mi smo Bayern u Liverpoolu znaju da uzvrat igraju u Münchenu. Šanse su 50:50, ali vidjet ćemo što će se dogoditi. Uvjeren sam da možemo proći dalje", rekao je Bayernov trener Niko Kovač.

Oglasio se i sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić.

"Jako tvrd orah, ali to vas veseli kao igrača. Liverpool je vodeća momčad u Engleskoj, igraju jako dobar nogomet, fizički su jaki i brzi, prošlogodišnji su finalisti. Jürgen Klopp je vrhunski trener i Nijemac, pa će zanimljivo biti vidjeti ovaj dvoboj i na toj razini. Veselimo se Liverpoolu", zaključio je Salihamidžić.

"Težak ždrijeb, dobar ždrijeb. Bilo je jasno da će biti teško, a oni su očito težak suparnik. Bit će teško, zanimljivo, a za mene je dobro što ću ići u Njemačku. Veselim se dvoboju", komentirao je ždrijeb Liverpoolov menadžer Jürgen Klopp.

Upitan je Klopp za komentar Bayerna kao momčadi i hoće li zimska stanka imati utjecaja na okršaj...

"Bayern dominira njemačkim nogometom zadnjih godina i to je istina. Nisam dugo protiv njih igrao natjecateljsku utakmicu i veselim joj se, Zimska stanka neće činiti veliku razliku. U dva ili tri tjedna njemački klubovi imaju vremena pripremiti se, a mi u istom periodu igramo desetak utakmica. Utakmice se igraju u veljači i ne bi smjelo igrati presudnu ulogu, jedino u slučaju ozljeda", dodao je Liverpoolov menadžer.

Linker
23. travanj 2024 18:47