Niko Kovač
 REUTERS/Andreas Gebert / REUTERS
IZ SVLAČIONICE

NIKO KOVAČ NAKON ISPADANJA OD LIVERPOOLA 'Pokazali smo koje su naše granice'; KLOPP PORUČIO 'Nema mnogo momčadi koje su uzele skalp Bayernu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. ožujak 2019. 01:04

U najjačem uzvratnom dvoboju osmine finala Lige prvaka Liverpool je na Allianz Areni u Münchenu svladao Bayern 3:1. U prvome dijelu gledali smo izjednačen nogomet s mnogo prigoda, no u drugome poluvremenu Kloppov je stroj ubacio u višu brzinu i zasluženo izborio četvrtfinale.

Navijači su podijeljeni u vezi budućnosti bivšeg hrvatskog izbornika na klupi Bayerna Nike Kovača, Bavarci imaju velik apetit i neće se zadovoljiti ispadanjem u osmini finala Ligi prvaka.

Kovač je nakon susreta poručio:

"Imali smo jakog protivnika i moram čestitati Liverpoolu i Jürgenu Kloppu! Bili su bolja momčad u ove dvije utakmice, zasluženo su pobijedili. Napadali su vrlo visoko, bili su kompaktni, zapravo ovo i nije bio naš najbolji dan. Liverpool je vrhunska europska momčad, a mi smo pokazali koje su naše granice.", izjavio je Kovač.

Jürgen Klopp oduševljeno je prokomentirao igru Redsa:

"Nema mnogo momčadi koje su uzele 'skalp' Bayernu, mi smo to napravili i to je brutalno dobro. U drugome poluvremenu puno smo bolje kontrolirali igru, nadigrali smo Bavarce. To je jedan velik korak za nas, znači da idemo u pravome smjeru.", naglasio je Nijemac.

Hrvatski branič Dejan Lovren u dresu Liverpoola pobjedu svoje momčadi odgledao je s klupe.

Linker
26. travanj 2024 22:13