CROPIX
REMI KOJI JE TEŠKO PREŽALITI

'NISU NAS NIČIME IZNENADILI, NA MAKSIMIRU IDEMO PO POBJEDU' Dva junaka velike Dinamove večeri najavili vrući uzvrat u Zagrebu: 'Bit ćemo još bolji'

Piše: HinaObjavljeno: 23. listopad 2019. 00:27

Nogometaši Dinama u utorak su u 3. kolu skupine C Lige prvaka u gostima kod ukrajinskog Šahtara odigrali 2-2, a najbolji igrač susreta Mislav Oršić istaknuo je da ih domaćini ničime nisu iznenadili, te da će u Maksimiru ići po pobjedu.

"Nisu nas ničime posebno iznenadili, sve smo već vidjeli prije u analizi. Znali smo koje su njihove jake strane, da dobro kombiniraju, a posebno Brazilci. Nismo se baš dobro snašli prvih 15 minuta susreta, lovili smo konce i onda smo vidjeli gdje ima puno prostora za naše prilike. To smo kasnije iskoristili, izjednačili smo, kasnije i poveli iz kaznenog udarca. No, oni su uspjeli vratiti ovim drugim pogotkom. Šta je tu je, imamo bod. Svaki igrač koji igra daje sto posto, svi su odlično odigrali i pokazali da mogu igrati utakmice na ovom nivou. Još nije ništa riješeno, sada nam u Zagreb dolazi Šahtar i sigurno ćemo dati sve od sebe i, uz podršku naših navijača, na Maksimiru ići po pobjedu", kazao je Mislav Oršić.

Pogotke za Dinamo zabili su Dani Olmo (25) i Mislav Oršić (60-pen), dok su za Šahtar pogodili Jevhen Konopljanka (16) i Brazilac Dodo (75). Zadnju šansu na utakmici imao je Dinamo nakon kontranapada u 89. minuti. Najbolji igrač susreta Oršić odlično je gurnuo u šansu Olma, koji je utrčao u šesnaesterac i sa 12 metara iskosa pogodio je vratnicu.

Vodeći Manchester City ima 6 bodova, Dinamo i Šahtar po 4, a Atalanta je bez bodova. No, večeras u 21 sat u istoj skupini još igraju Manchester City - Atalanta. U sljedećem kolu, 6. studenoga, Dinamo u Maksimiru dočekuje Šahtar, a Atalanta će ugostiti Manchester City.

"Šahtar je jaka ekipa, znali smo to i prije, ali nismo se htjeli fokusirati na protivnika, nego na sebe i svoju igru. Mislim da smo bili dosta dobri, imali smo dosta šansi i mogli smo zabiti više od dva gola. No, bitno je da smo uzeli bod i u Zagrebu ćemo sigurno biti još bolji", rekao je Dani Olmo i dodao:

"Ovo mi je prvi gol u Ligi prvaka i zbog toga sam jako sretan".

Linker
19. travanj 2024 03:23