CROPIX
OVO SVE GOVORI O ODNOSU SNAGA

NJIMA JE 0:2 KAO UVJERLJIVA POBJEDA Rijekin protivnik vrlo zadovoljan porazom na Rujevici: 'Veseli me ovo, ponosan sam na dečke'

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 12. srpanj 2017. 11:00

Dojam nakon 90 minuta je takav da Rijeka ne može ispustiti stečenu prednost u uzvratu kod The New Saintsa. Mučili su se Riječani s bunkerom Velšana, no dva pogotka i čista mreža bi morali biti dovoljan ‘ulog’ za 3. pretkolo.

Trener gostiju Scott Ruscoe bio je zadovoljan izvedbom TNS-a unatoč porazu, koji im značajno smanjuje šanse uoči uzvrata.

- Nakon što smo primili prvi pogodak, pomislio sam da nas čeka duga noć, ali igrači su pokazali karakter. Malo smo se regrupirali, parirali smo Rijeci organizacijski i kondicijski, tražili smo gostujući gol, vidjeli ste da je Quigley imao dvije šanse. Jednom je išao oči u oči s vratarom, drugi put je trebao dodati unutra jer je Mullan bio otvoren. Međutim, to su odluke koje definiraju utakmicu, svakako da se ne predajemo, ali svjesni smo da je Rijeka odlična momčad. Veseli me što smo ostali čvrsti i ponosan sam na dečke - kazao je Ruscoe.


Rijeka 1 - 0 TNS (Goal)

Matjaž Kek je standardno bio ozbiljan nakon dobrog rezultata.

- Zaslužena pobjeda i dobar europski rezultat, a u nekim situacijama nam treba bolji protok lopte i veća koncentracija. No, rezultat nam daje realne šanse za uzvrat, idemo se pripremiti za gostujući teren - rekao je riječki trener nakon pobjede u Ligi prvaka.


Florin Matei Goal HD - NK Rijeka 2-0 The New... by sports-live1

Linker
25. travanj 2024 06:53