Alex Capaeros/Getty Images
VELIK UDARAC ZA KATALONCE

NOĆ KOJA JE DUBOKO POTRESLA KLJUČNOG ČOVJEKA BARCELONE: 'BIT ĆE OVO TEŠKI DANI ZA SVE NAS...' Otkrio i kakva je budućnost trenera Ernesta Valverdea!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. svibanj 2019. 09:58

Predsjednik Barcelone Josep María Bartomeu izašao je pred novinare nakon bolnog poraza protiv Liverpoola u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka:

"Ovo je veliko razočaranje. Znam da će to jako teško pasti navijačima i prijateljima kluba. Moram čestitati Liverpoolu, odigrali su sjajnu utakmicu, postigli četiri gola..."

Zatim je pokušao odgovoriti na pitanje o uzrocima eliminacije:

"Bit će vremena za razmišljanje i objašnjavanje. Sada se moramo okrenuti Kupu kralja za tri tjedna. Teško je to objasniti, ista se stvar dogodila i protiv Rome prošle godine... napravit ćemo analizu među sobom, ali sada se prvo moramo orijentirati na Kup. Moramo podići raspoloženje i ispričati se navijačima Barcelone." otvoreno je poručio Bartomeu.

Posljednji je pogodak posebno neobjašnjiv, čitava je momčad okrenula leđa lopti:

"Nema objašnjenja za četvrti gol, bilo je tu malo faktora iznenađenja, a bilo je i pogrešaka. Nisam još ni s kim pričao, još mi nitko nije objasnio tu situaciju, taj nas je pogodak zamrznuo, bila je to užasna noć.", poručio je predsjednik katalonskog diva i za kraj otkrio kakva je budućnost trenera Valverdea:

"Sada su nam još vruće glave nakon eliminacije, moramo prvo razmišljati kako podići raspoloženje jer nam predstoji Kup kralja. Bit će ovo teški dani za sve nas, ali morat ćemo to prebroditi."

Linker
23. travanj 2024 18:44