Reuters / Michael Dalder Livepic / REUTERS
SVI OGORČENI SUĐENJEM

NOGOMETNE LEGENDE GRME NA MAĐARSKOG SUCA I NJEGOVE POMOĆNIKE NAKON 'MASAKRA' U MADRIDU 'Prestanite više krasti za Real! To je momčad štakora!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. travanj 2017. 13:19

Moja momčad ne uzmiče, poručio je Carlo Ancelotti uoči duela s Real Madridom. I bio je u pravu, ali vjerojatno nije računao na to da će mu sudbinu krojiti glavni arbitar Victor Kassai i njegovi sekundanti...

Real prolazi u polufinale Lige prvaka naizgled velikom razlikom (4-2), “bijeli” dio Madrida slavi trostrukog strijelca Ronalda, no rundu bi trebalo okrenuti i mađarskom djelitelju pravde. Dva sporna detalja, dvije odluke preokrenule su jezičac vage u Realovu korist. Prvo je u 84. minuti Vidal nepravedno isključen, a u 104. minuti pomoćni sudac zažmirio je na debelo zaleđe Ronalda, kada je Portugalac zabio za 2-2.

Na ovakve odluke nisu ostale imune niti legende svjetskog nogometa koje su na društvenim mrežama žestoko raspalile po sucima.

- Prestanite krasti za Real, to je momčad štakora - napisao je Faustino Asprilla.

- Zašto se više ne uvede tehnologija u nogomet? Nedopustivo je na ovoj razini imati ovoliko pogrešnih odluka. Suci su odlučili pobjednika. Nikada u životu nisam vidio da je sudac pogriješio u ovoliko ključnih odluka - rekao je Owen Hargreaves.

Linker
23. travanj 2024 16:27