Toni Kroos i Luka Modrić
Matthias Hangst/Getty Images / Matthias Hangst/Getty Images

Toni Kroos i Luka Modrić

ŽDRIJEB POLUFINALA U PETAK

NOGOMETNI SVIJET ČEKA RASPLET LIGE PRVAKA, A HRVATSKA MOŽE BITI PONOSNA Najmanje jedan Vatreni će opet podignuti slavni pehar i pokoriti Europu!

AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 19.04.2017. u 22:58

  • Hrvatska će ponovo imati osvajača Lige prvaka! Hoće li to biti Mario Mandžukić i Marko Pjaca (zbog ozlijede neće konkurirati) s Juventusom, Danijel Subašić s Monacom, Luka Modrić i Mateo Kovačić s Realom ili Šime Vrsaljko s Atleticom, pitanje je na koje će se odgovor dobiti 3. lipnja u velškom Cardiffu, gdje je na rasporedu finale.

    Sudar Hrvata slijedi već i u polufinalu, a tko će na koga znat će se u petak malo iza 12 sati, nakon što ples kuglica odredi suparnika u utakmicama koje su na rasporedu 2. i 3. svibnja, odnosno 9. i 10. svibnja.

    Osim Hrvatske još će samo Brazil imati svog predstavnika u jednom od četiri polufinalista što je samo nova potvrda koliko značajnu ulogu hrvatski nogometaši igraju na europskim travnjacima. I to nisu sporedne uloge, da nije ozlijeđenih Pjace i Vrsaljka, svaki bi u ovoj završnici Lige prvaka mogao igrati važnu ulogu.

    Ždrijeb je slobodan, što znači da svatko može igrati sa svakim i štogod odredile kuglice sigurno će biti - spektakl!