POGLEDAJTE NOVI SN PODCAST

NOVI SN PODCAST O LIGI PRVAKA: 'OVAJ DINAMO JE BOLJI OD ONOG U KOJEM SU IGRALI BOBAN I ŠUKER!' Analiza legende modrih oduševit će sve navijače

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. rujan 2019. 13:55

Idući tjedan počinje najspektakularnije klupsko nogometno natjecanje, u srijedu na krcati Maksimir stiže Atalanta, Sportske novosti će u svom podcastu 'Dinamo u Ligi prvaka' redovito pratiti nastupe modrih uz pomoć stručnih komentatora, poznatih bivših i sadašnjih igrača, trenera i nogometnih analitičara.

Dinamo se nakon gotovo 30 godina ima priliku osvetiti Atalanti za nesretnu eliminaciju iz Europe prije gotovo 30 godina. U Bergamu je bilo 0:0, u Zagrebu 1:1, Talijani su izjednačili iz sumnjivog penala, Šuker je dobio crveni, a za modre su igrali i Boban, Ladić, Shala, Mladenović i naš današnji gost, tada izvanredni stoper Dinama Andrej Panadić: - Imali smo dobru momčad tada, ali ovaj Dinamo je bolji od onog! I to prije svega zbog međunarodnog iskustva koju ova momčad već ima, za razliku od nas tada...

- City je broj jedan, možda gledam malo navijački, ali Dinamo može biti drugi ili treći u skupini, Šahtar će biti zadnji, tvrdi još jedan čuveni bivši igrač Dinama, danas izbornik U20 hrvatske reprezentacije Ognjen Vukojević, čovjek koji je dugo igrao u Ukrajini i odličnu poznaje tamošnjui nogomet, pa je vrlo argumentirano objasnio zašto klub u kojem je Darijo Srna pomoćni trener više nije tako jak kao nekih ranijih godina.

Obojica naših sugovornika analizirali su i sve dobre i loše strane odlične talijanske momčadi, ali i sotala dva Dinamova suparniak iz skupine,prognozirali rezultat utakmice, ali i svih ostalih parova 1. kola. Možda pomogne ako se kladite, a igra se nekoliko uistinu strašnih utakmica (PSG - Real, Atletico - Juventus, Borussia D. - Barcelona, Napoli - Liverpool...)

Linker
20. travanj 2024 05:44