REUTERS/Tony Gentile
POTVRDILI IZ KLUBA

NOVI TEŽAK UDARAC ZA BARCELONU U utakmici koju će željeti čim prije zaboraviti ozlijedio se Ivan Rakitić i mora na operaciju

Piše: HinaObjavljeno: 11. travanj 2018. 19:40

Uzvratnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Rome u Rimu Ivan Rakitić željet će čim prije zaboraviti.

Barcelona je poražena 3:0 i tako je prokockala 4:1 pobjedu iz prvog susreta i ispala iz natjecanja, a hrvatski veznjak se ozlijedio.

Veznjak Barcelone slomio je tijekom utakmice Lige prvaka u Rimu protiv Rome kažiprst lijeve ruke i morat će na operaciju, objavljeno je na stranici Barcelone.

Rakitić je odigrao cijelu utakmicu sa slomljenim prstom, a kako se radi o prijelomu metakarpalne kosti morat će na operaciju već u srijedu navečer. Još uvijek se ne zna točno koliko će izbivati s terena.

Prema listu Mundo Deportivo, Rakitić će izbivati s terena barem tjedan dana, a trebao bi se vratiti na utakmici finala Kupa Kralja protiv Seville 21. travnja. Tako će vjerojatno propustiti utakmice Primere protiv Valencije u subotu te gostovanje u Vigu kod Celte 17. travnja.

Barcelona je u utorak ispala iz Lige prvaka porazom kod Rome (0-3), a prvi puta u 75 godina katalonski klub je eliminiran nakon što je prvu utakmicu dobio s tri gola razlike (4-1).

Linker
19. travanj 2024 01:08