Screenshot: GNK Dinamo/Iva Cigrovskij
VELIKA PREDNOST ZA UZVRAT

ODLIČNE VIJESTI ZA DINAMO UOČI UZVRATA U LIGI PRVAKA Svi ozlijeđeni iz prve postave bit će spremni za Astanu, Modri saznali tko će im suditi

Dinamova ‘desetka’ nije sretno ušla u sezonu, još ima problema sa skočnim zglobom
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 13. kolovoz 2018. 16:48

Prema zadnjim informacijama iz Maksimira, za utakmicu u utorak trebali bi biti spremni svi oni koji su osjećali probleme nakon dvoboja u Astani. Dakle, Leovac, Theophile-Catherine, Ademi, Budimir, Olmo, Fiolić... Svi će oni konkurirati za momčad u uzvratu protiv Astane.

Dobro je, odmorili su se, došli k sebi, sad će se pred, nadamo se, dobro popunjenim Maksimirom, pokazati u pravom svjetlu. Ostaje dvojba tko će braniti, kao i tko će igrati u špici, hoće li Bjelica i sad dati prednost Budimiru, s obzirom da je bio ozlijeđen, ili će ipak od prve minute krenuti Gavranović.

Među onima koji nisu spremni i još vuku ozljedu jest i Lovro Majer. Dinamova ‘desetka’ nije sretno ušla u sezonu, mlada, dojučerašnja Lokomotivina zvijezda, još ima problema sa skočnim zglobom i nikako da konačno uhvati kontinuitet i zaigra kako zna i kako se očekuje. Nitko ne sumnja da se radi o talentiranom igraču, koji će u skorijoj budućnosti postati važan Dinamov kotačić, no ovakav start u modrom dresu nitko nije želio niti je itko mogao predvidjeti.

Došao je kao veliko pojačanje, ali ozljeda ga je zaustavila da u najvažnijim utakmica ovog dijela sezona odigra neku zapaženu rolu. Trebat će mu vremena za prilagodbu na Dinamo, najviše o njemu ovisi kako će se nametnuti, hoće li opravdati očekivanja. Zasad mu ne treba stavljati nikakav pritisak, polako, neka se prvo zaliječi. Sad to već traje dosta, mala ozljeda već postaje puno ozbiljnija.

Modrima sudi Litavac koji im je sudio i u pobjedi nad Celticom

U Maksimiru će pravdu dijeliti litavski sudac Gediminas Mažeika. Ne toliko poznato sudačko ime, dosad u karijeri ima tek dva “nastupa” u grupnoj fazi Lige prvaka, sudio je lani utakmicu Manchester Uniteda i Benfice, sezonu prije dvoboj Leverkusena i Monaca. U Europskoj ligi ipak ima više iskustva.

Tamo je, između ostaloga, arbitrirao u susretu Dinama i Celtica prije četiri godine, kad su Modri slavili u Maksimiru 4:3. Bila je to Pirova pobjeda, ali smo je zapamtili po sjajnoj partiji Marka Pjace koji je zabio tri pogotka.

Linker
18. travanj 2024 03:20