CROPIX
SPEKTAKL ZAJAMČEN!

OGROMNA EUFORIJA PRED DINAMOVU UTAKMICU SEZONE - MAKSIMIR JE RASPRODAN! Modri uz pomoć krcatih tribina love europski san, stigle upute za navijače

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. kolovoz 2018. 17:44

Dinamo i Zagreb ponovno dišu kao jedno!

Kako saznajemo, Maksimir je u potpunosti rasprodan i Modre će na sutrašnjoj utakmici s Young Boysima s tribina pratiti blizu 30 tisuća navijača.

U prvoj utakmici je zagrebačka ekipa u Švicarskoj odigrala 1:1 pa ne čudi veliki optimizam koji u glavnom gradu Hrvatske vlada pred dvoboj koji starta u utorak u 21 sat.

Pobjeda Dinamo definitivno vodi među samu elitu koja će izboriti grupno natjecanje Lige prvaka, a momčad Nenada Bjelice snove može ostvariti i u slučaju neriješenog ishoda bez pogodaka.

Novi veliki trijumf u Maksimirsku bi donio veliku financijsku injekciju, poticaj za daljnji rad, ali i još čvršću vezu s navijačima koji su u ovom Dinamu pronašli klub zbog kojeg se vrijedi satima čekati na ulaznice.

Iz Dinama objavili važne informacija za navijače:

GNK Dinamo sve navijače poziva da što ranije dođu na stadion kako bi izbjegli veliku gužvu koja se očekuje u krugu stadiona i na stadionu prije utakmice.

OTVARANJE STADIONA

Ulazi stadiona Maksimir za sve tribine bit će otvoreni od 19:00 sati.

S obzirom na to da se na utakmici Dinamo - Young Boys očekuje rekordno velik broj navijača pozivamo sve da na stadion dođu što ranije, već oko 19 sati, kako bi izbjegli gužvu te na vrijeme zauzeli svoje mjesto uz kupljenu ulaznicu.

Pozivamo navijače da do stadiona Maksimir koriste javni gradski prijevoz ili taksi prijevoz zbog posebne prometne regulacije na dan utakmice i zbog gužve oko stadiona neposredno prije početka susreta.

PROMETNA REGULACIJA, 28.8. (UTORAK)

1. Javno parkiralište kod spomenika Bacača diska (od Spomenika do zapadnog parkirališta stadiona Maksimir) bit će zatvoreno na dan utakmice.

2. VIP-B parkiralištu ispod zapadne tribine stadiona Maksimir bit će moguće prići vozilima isključivo sa strane tržnice Borongaj (servisnom cestom od Budakove do bazena) i to isključivo uz parking propusnicu izdanu od strane GNK Dinamo.

3. Na parkiralištu tržnice Borongaj bit će na dan utakmice (28.8.) moguće samo uz predočenje odgovarajuće UEFA parking propusnice

Linker
16. travanj 2024 19:57