REUTERS/Alberto Lingria / REUTERS
SPEKTAKL NA ČIZMI

OKRŠAJ ZVIJEZDA U TORINU! MOURINHO I UNITED STIŽU NA NOGE JUVENTUSU Mandže više nema na popisu ozlijeđenih, ali niti u najavama za udarnu momčad

Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 07. studeni 2018. 12:23

Hrvatski napadač Mario Mandžukić više nije na popisu ozlijeđenih Juventusovih igrača, no nije najavljen ni u početnom sastavu za večerašnji sraz s Manchester Unitedom u Ligi prvaka. Nakon 1:0 pobjede na Old Traffordu, priliku bi u napadu trebali, prema najavama, dobiti Ronaldo, Dybala i Cuadrado.

- Pogba, Matić i Mata su vrlo kvalitetni, ali mi smo na Old Traffordu odigrali jako dobro i moramo to ponoviti. Ne smijemo zaboraviti da je United sjajna momčad s izvrsnim trenerom, ne možemo ih podcijeniti. Ipak, mi smo kandidati za osvajanje Lige prvaka, vjerujem da ova momčad može doći do finala i osvojiti trofej – poručio je Juventusov veznjak Miralem Pjanić.

Crveni vragovi jučer su uoči leta za Torino odradili trening na kojem zbog ozljede nije bilo napadača Lukakua. Oporavili su se Valencia i Fellaini te bi se mogli naći u konkurenciji za nastup, a najviše nade navijači polažu u Martiala, koji je značajno podigao formu.

- Svi znamo koliko je kvalitetan Cristiano Ronaldo, ali on nije jedini na kojeg moramo pripaziti. Juventus ima puno dobrih igrača, ne samo naprijed, nego i u vezi i u obrani – rekao je Matteo Darmian.

Linker
23. travanj 2024 21:41