Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
PROMIJENJEN DOKTOROV PROFIL

OSVANULA PROVALA NA WIKIPEDIJI Netko se dobro našalio na račun suca koji je izazvao veliki bijes Dinamovog trenera

Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 08. studeni 2019. 11:58

Felix Brych, 44-godišnji sudac iz Münchena, česta je meta nogometnih navijača, koji nalaze različite načine za izrugivanje ovom odvjetniku.

Jedan od tih načina je editiranje članka o Brychu na Wikipediji. Nakon što je u rujnu 2018. isključio Cristiana Ronalda u njegovom debiju za Juventus u Ligi prvaka, uz video na YouTubeu s nazivom “Brych - najgori sudac ikad”, na Wikipediji je u nekoliko navrata mijenjan njegov profil.

“Brycha muči slabi vid. Ta rečenica ne može biti istinitija, jer je sigurno izgubio vid na oba oka kad je isključio Ronalda”, pa onda “Brychov nedavni crveni karton Ronaldu je možda i najlošija odluka koju smo ikad vidjeli, morat će dobro pregledati oči”.

Screenshot

Sve se ponovilo i nakon utakmice Dinama i Šahtara. Ponovno je editiran Brychov profil i na njemu je jedan duhoviti pojedinac upisao: - Od studenoga 2019. godine Brych igra za prvaka Ukrajine Šahtar Donjeck.

Prošlog je ljeta jako naljutio Srbe na SP-u, jer nije svirao čisti kazneni udarac na Aleksandru Mitroviću protiv Švicarske. Reagirala je i FIFA, bila mu je to posljednja utakmica koju je sudio u Rusiji. Presudilo mu je što nije želio koristiti pomoć VAR-a.

Linker
19. travanj 2024 20:57