KIEV, UKRAINE - MAY 26: Loris Karius of Liverpool breaks down in tears after defeat in the UEFA Champions League final between Real Madrid and Liverpool on May 26, 2018 in Kiev, Ukraine. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
Laurence Griffiths/Getty Images

SADA SE ZNA

OTKRIVEN JE UZROK KARIUSOVIH KATASTROFALNIH POGREŠAKA U VELIKOM FINALU? Liječnici su dali dijagnozu: 'Moguće da je to utjecalo na njegovu igru'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 05.06.2018. u 08:41

 • Liverpoolov vratar Loris Karius pretrpio je potres mozga u velikom finalu Lige prvaka, u utakmici između njegovog Liverpoola i Real Madrida.

  Potvrdili su to liječnici iz dvije ugledne američke bolnice gdje je Karius bio na pregledima nakon finala u kojem je njemački vratar dvama katastrofalnim pogreškama donio Realu novi naslov europskog prvaka i 3:1 pobjedu.

   

  Nagađa se da je Karius pretrpio potres mozga nakon udarca Sergija Ramosa laktom u 48. minuti susreta. Svega tri minute kasnije napravio je prvu katastrofalnu pogrešku koju je objeručke iskoristio Karim Benzema, a u 83. minuti katastrofalno je reagirao na dalekometni šut Garetha Balea i opet pokupio loptu iz mreže.

  Dr. Ross Zafonte iz Opće bolnice u  Massachusettsu izjavio je kako nakon detaljnih pregleda i pregleda video-snimke utakmice da je Karius zadobio potres mozga uz komentar: 'Moguće da je ozljeda utjecala na kvalitetu Kariusove igre'.

   

  Iz drugih medija