Laurence Griffiths/Getty Images
SADA SE ZNA

OTKRIVEN JE UZROK KARIUSOVIH KATASTROFALNIH POGREŠAKA U VELIKOM FINALU? Liječnici su dali dijagnozu: 'Moguće da je to utjecalo na njegovu igru'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. lipanj 2018. 10:41

Liverpoolov vratar Loris Karius pretrpio je potres mozga u velikom finalu Lige prvaka, u utakmici između njegovog Liverpoola i Real Madrida.

Potvrdili su to liječnici iz dvije ugledne američke bolnice gdje je Karius bio na pregledima nakon finala u kojem je njemački vratar dvama katastrofalnim pogreškama donio Realu novi naslov europskog prvaka i 3:1 pobjedu.

Nagađa se da je Karius pretrpio potres mozga nakon udarca Sergija Ramosa laktom u 48. minuti susreta. Svega tri minute kasnije napravio je prvu katastrofalnu pogrešku koju je objeručke iskoristio Karim Benzema, a u 83. minuti katastrofalno je reagirao na dalekometni šut Garetha Balea i opet pokupio loptu iz mreže.

Dr. Ross Zafonte iz Opće bolnice u Massachusettsu izjavio je kako nakon detaljnih pregleda i pregleda video-snimke utakmice da je Karius zadobio potres mozga uz komentar: 'Moguće da je ozljeda utjecala na kvalitetu Kariusove igre'.

Linker
19. travanj 2024 14:07