Goran Mehkek / CROPIX
NISU TO OČEKIVALI

'OVO JE NOĆNA MORA!' NORVEŽANI SE I DALJE OPORAVLJAJU OD ZAGREBAČKOG ŠOKA 'Sanjaju Ligu prvaka, ali na putu im stoji moćna momčad Dinama...'

IZ NORVEŠKOG KUTA Samokritični zaključak novinara norveške televizije.
Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 22. kolovoz 2019. 13:10

Dinamo Zagreb iskoristio je pogreške Rosenborgovih igrača i našu momčad očekuje teški posao u uzvratnoj utakmici, napisao je norveški Aftenposten nakon Dinamovih 2-0. Rosenborg je dobio ozbiljnu lekciju nakon teških osobnih pogrešaka koje je domaćin dvaput uspio kazniti, napisao je norveški novinar nezadovoljan igrom svoje momčadi.

- U Trondheimu sanjamo o sudjelovanju u Ligi prvaka prvi put nakon sezone 2007/08., ali ono što stoji na putu do ostvarenja snova stoji moćna momčad koja je bila bolja u prvoj utakmici - smatraju u prestižnom Dagbladetu.

Rosenborg je tražio dobar rezultat, no sve se razbilo već nakon sedam minuta. Dinamo je nakon pola sata udvostručio prednost nakon pogreške cijelog zadnjeg reda, a to može ispasti sudbonosno kad se "zbroje" dvije utakmice, zaključili su u Dagbladetu za kojeg je Tore Reginiussen nakon utakmice izjavio sljedeće:

Zagreb, 210819.
Stadion Maksimir.
Utakmica UEFA Lige prvaka izmedju GNK Dinama i Rosenborga B.K.
Na fotografiji: Mislav Orsic
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
CROPIX

- Stvorili smo šanse, pogotovo u drugom poluvremenu kad smo napravili pritisak na njih. Da smo barem postigli jedan pogodak, a mogli smo...

"Bila je to noćna mora", zaključili su na švedskoj nacionalnoj televiziji. Razočaranje je njima prenio Alexander Søderlund:

- Nismo dovoljno čvrsti u protivničkom šesnaestercu...

Linker
19. travanj 2024 16:06