Getty Images
ŽDRIJEB U PONEDJELJAK

OVO SU SVI SUDIONICI OSMINE FINALA LIGE PRVAKA Već na početku nokaut faze moguć sudar Real Madrida protiv Liverpoola ili Manchester Cityja!

Ždrijeb parova osmine finala Lige prvaka održat će se u Nyonu u ponedjeljak, 16. prosinca s početkom u 12 sati...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. prosinac 2019. 00:16

U osminu finala Lige prvaka kao pobjednici skupina prošli su Paris Saint-Germain, Bayern, Manchester City, Juventus, Liverpool, Barcelona, RB Leipzig i Valencia, a kao drugoplasirani Real Madrid, Tottenham, Atalanta, Atletico Madrid, Napoli, Borussia Dortmund, Lyon i Chelsea.

U šesnaestinu finala Europske lige s trećeg mjesta plasirali su se Club Brugge, Olympiacos, Šahtar, Bayer Leverkusen, RB Salzburg, Inter, Benfica i Ajax, dok su se od Europe oprostili Galatasaray, Crvena zvezda, Dinamo, Lokomotiv Moskva, Genk, Slavia Prag, Zenit i Lille.

Ždrijeb parova osmine finala Lige prvaka održat će se u Nyonu u ponedjeljak, 16. prosinca s početkom u 12 sati. Nositelji su prvoplasirane momčadi iz skupina, a nisu mogući međusobni susreti klubova iz istih skupina ili istih država. Nositelji će uzvratne utakmice igrati na domaćem terenu. Prvi susreti na rasporedu su 18., 19., 25. i 26 veljače, a uzvratni 10., 11., 17. i 18. ožujka.

 REUTERS/Sergio Perez
SERGIO PEREZ REUTERS

Osam hrvatskih igrača konkurirat će za nastupe u osmini finala Lige prvaka. To su: Mario Pašalić (Atalanta), Šime Vrsaljko (Atletico Madrid), Marko Pjaca (Juventus), Ivan Perišić (Bayern), Luka Modrić (Real Madrid), Dejan Lovren (Liverpool), Mateo Kovačić (Chelsea) i Ivan Rakitić (Barcelona).

POBJEDNICI SKUPINA: PSG, Bayern, Manchester City, Juventus, Liverpool, Barcelona, RB Leipzig, Valencia

DRUGOPLASIRANI: Real Madrid, Tottenham, Napoli, Borussia Dortmund, Lyon, Chelsea, Atalanta, Atletico

SELE U EUROPSKU LIGU: Ajax, Benfica, Inter, RB Salzburg, Šahtar, Club Brugges, Bayer, Olympiacos

Linker
18. travanj 2024 17:30