Laurence Griffiths/Getty Images
NAKON BESANE NOĆI

PO PRVI PUT NAKON FINALA OGLASIO SE VELIKI TRAGIČAR Neutješni Liverpoolov vratar poslao srcedrapajuću poruku: Nisam spavao, znam da sam sve iznevjerio

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. svibanj 2018. 22:55

Po prvi put nakon kijevskog finala nogometne Lige prvaka oglasio se tragičar Loris Karius.

Nakon dvije katastrofalne pogreške koje su donijele Realu 3:1 pobjedu i 13. naslov pobjednika Lige prvaka njemački vratar nije oka sklopio, kako je priznao putem Twittera. Još na travnjaku je gestama tražio oprost od navijača uz suze, a sada je poslao emotivnu poruku.

"Nisam uopće spavao dosad. Stalno mi se scene vrte po glavi, iznova i iznova. Beskonačno mi je žao zbog suigrača, zbog vas navijača i zbog osoblja. Znam da sam vas iznevjerio sve sa svojim pogreškama. Rado bih da mogu vratiti vrijeme, ali to nije moguće. Još je gore jer smo osjećali da možemo pobijediti Real i jer smo bili u utakmici tako dugo", napisao je Karius.

"Hvala nevjerojatnim navijačima koji su došli u Kijev i podržali me, čak i nakon utakmice. Ne shvaćam to zdravo za gotovo i to mi je ponovno pokazalo kakva smo velika obitelj. Hvala vam svima i vratit ćemo se jači", dodao je njemački vratar koji je, podsjećamo, izravno kriv za dva gola Reala, prvi i treći.

Linker
16. travanj 2024 08:52