Screenshot: Twitter
A OSKAR IDE...

POGLEDAJTE SIMULIRANJE BiH REPREZENTATIVCA, PAO 'KAO POKOŠEN' U DUELU SA SLAVNIM PORTUGALCEM 'Nikad neću znati kako je Džeko preživio ovaj udarac'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. ožujak 2019. 12:44

Porto i Roma odigrali su napetu utakmicu osmine finala Lige prvaka, regularni dio završio je rezultatom 2:1, jednakim kao i u prvoj utakmici u Rimu.

Poveli su Portugalci u 26. minuti pogotkom Soaresa, a jedanaest minuta poslije izjednačio je De Rossi s 'bijele točke'. Konačnih 2:1 u regularnome dijelu susreta postavio je Marega u 52. minuti.

Susret su obilježile velike tenzije i mnoštvo prekršaja, a u 57. minuti zaiskrilo je između dvojice proslavljenih nogometaša Rome i Porta. Došlo je do međusobnoga koškanja između Pepea i Edina Džeke, unijeli su se u lica jedan drugome, a zatim je bosanskohercegovački internacionalac uslijed verbalnog obračuna pao 'kao pokošen' držeći se za lice.

Turski sudac Cüneyt Çakır imao je pune ruke posla kako bi smirio zaraćene strane, a na kraju je deblji kraj izvukao portugalski nogometaš koji je dobio žuti karton.

Pepe je svoju zadovoljštinu mogao pronaći u činjenici da je Porto nakon produžetka izbacio Rimljane pogotkom Alexa Tellesa iz jedanaesterca debelo u sudačkoj nadoknadi i plasirao se u četvrtfinale Lige prvaka.

Potez Edina Džeke u svom je stilu nakon utakmice komentirao i Gary Lineker.

"Nikad neću znati kako je Džeko preživo ovaj Pepeov udarac glavom."

Linker
17. travanj 2024 14:14