REUTERS/Gleb Garanich
OBJAVLJENO I KAD SE VRAĆA

POJAVILA SE SNIMKA KOJA OTKRIVA PRAVU ISTINU SPORNOG DETALJA FINALA LIGE PRVAKA Pogledajte tko je zapravo krivac za noćnu moru navijača diljem svijeta

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. svibanj 2018. 17:16

Na internetu je osvanula nova snimka duela Sergija Ramosa i Mohameda Salaha iz velikog finala Lige prvaka između Reala i Liverpoola.

Riječ je, dakako, o duelu nakon kojeg se ozlijedio egipatski napadač Liverpoola zbog čega se Ramos našao na udaru ogorčenih navijača 'Redsa'.

Na snimci se vidi duel Ramosa i Salaha iz posve novog, drugačijeg kuta i sugerira da je Salah bio taj koji je inicirao kontakt ruku, njihovo uklještenje, nakon kojeg je došlo do zajedničkog pada u kojem je Egipćanin potom ozlijedio rame, zbog čega je morao napustiti igru i zbog čega mu je upitan nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Pogledajte snimku i sami i procijenio tko je inicirao kontakt rukama nakon kojeg je došlo do ozljede. Ramos se našao na optuženičkoj klupi, ali je li uistinu i krivac za ozljedu Salaha?

Inače, u srijedu je potvrđena dužina izbivanja Salaha nakon ozljede. Fizioterapeut Liverpoola Ruben Pons potvrdio je kako će rehabilitacija trajati tri do četiri tjedna, i očekuje se da će Egipćanin biti spreman tek za drugu utakmicu svoje reprezentacije na SP-u.

"On je razočaran, ali i skoncentriran na što brži oporavak. Očekuje se da će pauza trajati tri do četiri tjedna, ali pokušat ćemo ga osposobiti i prije. To je sada i svojevrsni izazov za sve nas", rekao je Pons za Marcu.

Linker
22. travanj 2024 14:53