CROPIX
ISPUNJENJE DJEČAČKOG SNA

POPEO SE NA KROV EUROPE, PA U HRVATSKU POSLAO PORUKU U SVOME STILU Dejan Lovren objavio slavljenički razgovor s Lukom Modrićem

Piše: HinaObjavljeno: 02. lipanj 2019. 15:40

Liverpool je u subotu došao do svog šestog naslova prvaka Europe, a hrvatski reprezentativac Dejan Lovren do svog prvog. Prošle su sezone izgubili u finalu Lige prvaka s 1:3 od Real Madrida u Kijevu, a onda je i s Hrvatskom izgubio od Francuske s 2:4 u finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji.

“Prošle sezone sam rekao da ćemo se vratiti”, napomenuo je.

Sada je on, napokon, podigao najvažniji pehar u Europi.

“Sve mi se vratilo. Naporno smo radili ove sezone, moralo se to vratiti nekako”, naglasio je. Nije mu bilo lako gledati susret s klupe. Od uzbuđenja je osjećao bolove u trbuhu, kaže.

“Naravo da je bilo teško gledati s klupe, ekipa je tu, bodrim je… bilo je teško ali sve pozitivno. Jednostavno sam htio osvojiti ovaj pehar. Bilo mi je najbitnije da ovo osvojim”, rekao je.

Kao dječak je sanjao osvajanje Lige prvaka.

“Ovo mi je ispunjene dječačkog sna. Ispunjen sam. Najbolji smo, ne samo u Europi, nego na svijetu. Zato se ja divim Modriću, Rakitiću, Ronaldu, Messiju… koji su to osvajali toliko puta i još su gladni”, rekao je Lovren.

Screenshot

Upravo se hrvatskom kapetanu Luki Modriću i obratio nakon osvojene titule. Lovren je na svome Instagram profilu objavio sliku njihovog privatnog razgovora uz poruku: "Četiri naslova su mu dovoljna, mogu i ja malo sad".

Lovrenovu je duhovitu opasku Luka popratio širokim osmijehom, a što mu je Modrić odgovorio - zasad ostaje nepoznanica.

Linker
18. travanj 2024 13:36