Soccer Football - Champions League Quarter Final Second Leg - AS Roma vs FC Barcelona - Stadio Olimpico, Rome, Italy - April 10, 2018 Roma's Konstantinos Manolas celebrates scoring their third goal with team mates REUTERS/Max Rossi
REUTERS

KAKVI CAREVI

POVIJESNA POBJEDA DOBILA JE I NAJLUĐE SLAVLJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Roma je na Twitteru briljirala gotovo na isti način kao i na travnjaku!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 11.04.2018. u 00:07

 • Roma je na opće iznenađenje uspjela izbaciti Barcelonu iz Lige prvaka. Nakon 1:4 s Nou Campa, rimska je momčad na Olimpicu slavila 3:0 i tako zahvaljujući golu u gostima prošla u polufinale.

  Koliko je ludilo vladalo u Rimu za vrijeme i nakon lude utakmice možda je najbolje dočarao i Romin 'community manager' koji je na Twitteru jednostavno briljirao.

  Kada je označen kraj utakmice i kada je postalo jasno kako se nevjerojatni preokret uistinu dogodio na Twitteru se pojavilo ovo:

   

  Dugačko 'Daje' koje znači 'Idemo' te gomila nasumično pritisnutih slova zapravo poprilično dobro dočaravaju neopisivu sreću.

   

  Reakcija komentatora na stadionu nakon što je De Rossi zabio u 58. za 2:0 govori više od riječi, a poseban je odlomak dobio i Manolas koji je zabio taj treći gol u 82. minuti.

   

  "Da, to sam ja. Sigurno se pitate kako sam se našao u ovoj situaciji..."

  Iz drugih medija