Screenshot
'ON JE IZRAVNI KRIVAC'

PRIJE JE UVIJEK BIO KRIV LOVREN, A SADA JE NA UDARU - NAJBOLJI IGRAČ ENGLESKE! Legenda bez milosti napala igrača godine: To je kriminalno loše!

Dejan Lovren je često nepravedno znao biti na meti kritika novinara i navijača, a sada je medijska hajka pala na Virgila van Dijka, igrača godine u Premiershipu po izboru igrača.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. svibanj 2019. 10:13

Bivši branič Manchester Uniteda Rio Ferdinand kritizirao je Liverpoolova braniča Virgila van Dijka zbog njegove izvedbe protiv Barcelone u prvoj polufinalnoj utakmici na Nou Campu. Barcelona je slavila s 3:0, a strijelci su bili Luis Suarez i dvaput Leo Messi.

Van Dijk je reagirao iznimno loše kod prvoga pogotka urugvajskog napadača. Jordi Alba je sjajno ubacio s lijevoga boka, a Suarez je prošao iza leđa nizozemskog braniča i poentirao pored Alissona.

Jordi Alba je zaista majstorski centrirao, no Rio Ferdinand smatra da je Van Dijkova reakcija bila loša.

"Van Dijk je izravni krivac za taj gol", izjavio je za BT Sport.

"On vidi Suareza, on pokazuje svoj smjer kretanja, pa nije to nuklearna fizika!", napao je legendarni branič nizozemskog nogometaša koji je nedavno izabran za najboljeg igrača Premiershipa.

"To je tvoj čovjek, ima broj devet na dresu, a ti stojiš tamo statičan. To je bilo kriminalno loše za tvoju poziciju", brutalan je bio Ferdinand.

"On mora biti Matipove oči i uši, mora surađivati s Matipom na način da ga smjesti ondje gdje se lopta kreće. U svakom slučaju, moraš ići za svojim čovjekom.", zaključio je Rio Ferdinand kritiku na račun braniča Liverpoola.

Dejan Lovren je često nepravedno znao biti na meti kritika novinara i navijača, a sada je očigledno medijska hajka pala na Liverpoolova Nizozemca, pa makar on bio i igrač godine u Premiershipu po izboru igrača.

Linker
20. travanj 2024 12:17