Vasquez i Benatia penal
 REUTERS/Susana Vera / REUTERS
POKAZAO NA BIJELU TOČKU

PROGOVORIO I ENGLEZ ZBOG KOJEG JE LEGENDARNI BUFFON POTPUNO IZGUBIO KONTROLU O najkontroverznijem penalu konačno se oglasio i sudac koji ga je dosudio

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. travanj 2018. 22:15

Dugo jedan penal nije izazvao toliko polemike kao onaj u posljednjim trenucima uzvratne utakmice Real Madrida i Juventusa kada je 'stara dama' u 93. minuti imala 3:0 u Madridu i tako čudesno anulirala prednost 'kraljeva' iz Torina. No, onda je sudac Michael Oliver pokazao na bijelu točku nakon jednog duela Benatie i Lucasa Vazqueza.

Od tog trenutka krenule su lavine uvreda prema engleskom sucu, a čak i su i poneki engleski mediji pisali naslove u stilu 'Evo zašto nemamo niti jednog uca na Svjetskom prvenstvu'.

Na suca je još na travnjaku 'poludio' legendarni Gigi Buffon koji je isključen, a Chiellini je sarkastično pitao neke od igrača Real koliko su platili za prolaz. Sada se konačno o svemu oglasio i sam Oliver.

"Jako sam se čudno osjećao nekoliko dana, no bilo mi je jako drago što sam imao podršku značajnog broja ljudi, kako iz nogometa tako i izvan njega. To mi je jako puno značilo. Ljudi su mi često prilazili na ulici, a mnoga poznata nogometna imena su mi slala poruke podrške. Lijepo je osjetiti da vas netko podržava", rekao je Oliver.

Linker
19. travanj 2024 03:22