Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
REAKCIJE NA ŽDRIJEB

PSG SE VIŠE NE BOJI I SPREMAN JE TO POKAZATI Trener pariških zvijezda nije ni trepnuo nakon izvlačenje Reala: 'Ovo je dobar ždrijeb'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. prosinac 2017. 14:55

Ždrijeb osmine finala Lige prvaka spojio je nekoliko vrlo jakih parova koja bi neki prije očekivali u samom finalu. Jedan do tih je svakako sraz Reala i PSG-a.

"Mislim da je ovo dobar ždrijeb. Vjerujem kako se možemo natjecati s Real Madridom. Da bi postigli veliki rezultat u Ligi prvaka, morate pobjeđivati najbolje momčadi. Osmina finala je kao svaka druga faza i možemo odmah igrati protiv najjačih. Morat ćemo pokazati naš karakter, taktičke mogućnosti i talent. Talent je jako važan", rekao je Unai Emery, trener PSG-a.

"Dobar ždrijeb, bit će to dvije jako dobre utakmice. Našim navijačima će se svidjeti nakon što nas je prošle godine izbacila Barcelona. Bit će lijepo, ovo je lijep izazov za klub. Mislim da smo spremni za ovo", rekao je Brazilac Maxwell, zamjenik sportskog direktora PSG-a.

"Ovaj sraz je komotno mogao biti finale. Obje momčadi imaju tu snagu. Šteta što će jedna od te dvije momčadi ispasti. PSG je svake godine sve jači i jači, a ove sezone su u fazi po skupinama bili fantastični i velik im je potencijal", izjavio je Emilio Butrageno, legenda Reala.

"Real voli velike izazove, a PSG je upravo to. Bit će to odlične dvije utakmice. Navijači koji idu na Santiago Bernabeu vole ovakve utakmice. Teško je reći tko je favorit, iako to ništa niti ne zanči. Ja ću navijati za Real", rekao je bivši igrač Reala, Xabi Alonso koji je izvlačio kuglice.

Screenshot: Youtube

Bešiktaš će na noge Bayernu.

"Bayern je moćan, ali nismo ni mi za baciti. Zapravo, imam dobar osjećaj oko ovog sraza. Bit će ovo lijep izazov za obje momčadi", izjavio je predsjednik Bešiktaša, Fikret Orman.

Manchester City je po mnogima dobio najlakši mogući ždrijeb.

"Moramo respektirati Basel i biti jako oprezni. Moramo biti spremni i pružiti naše najbolje izdanje kako bi otišli što dalje u ovom natjecanju. Pokazali smo protiv Napolija da znamo i kod kuće i u gostima. Pokazali smo karakter u nekoliko važnih utamica i morat ćemo ga pokazati opet", rekao je Txiki Begiristain, razvojni direktor Manchester Cityja.

Linker
18. travanj 2024 05:54