Ivan Rakitić
 Tom Dubravec/ CROPIX / CROPIX
SPEKTAKL NA CAMP NOU

RAKITIĆEVA ŠALA OBILJEŽILA NAJAVU VELIKOG SUSRETA U LIGI PRVAKA Vatreni se prisjetio teškog šoka: 'Htio sam ga ubiti, htio sam mu otkinuti glavu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. listopad 2018. 14:34

Ivan Rakitić večeras će sa svojom Barcelonom u trećem kolu grupe B Lige prvaka dočekati milanski Inter.

Hrvatski reprezentativac svjestan je opasnosti koje leže u gostima iz Italije te svoje suigrače posebno upozorava na atmosferu koja vlada u talijanskom divu.

"Nisam gledao milanski derbi, ali Perišić mi je rekao da se radilo o teškoj utakmici za njega i bio je entuzijastičan oko pobjede. Svi mi vidimo da je Inter gladan i entuzijastičan", izjavio je Rakitić za Gazzetta dello Sport.

Katalonski div će u borbu s Talijanima krenuti oslabljen za Lea Messija koji je zbog ozljede ruke prisiljen na pauzu.

"Njegova ozljeda otvara priliku drugim igračima. Ostali smo bez najboljeg igrača svijeta, ali mi smo Barcelona, a uz to je i Dembele jako snažan."

Nahvalio je Ivan i Icardija koji bi mogao biti najveća prijetnja njegovoj ekipi.

"Ovo je njegova prva Liga prvaka? To mi se ne čini istinitim. On je jedan od najboljih na svijetu. Ostavlja dojam pravog kapetana, a i Perišić mi govori da je jako dobar."

Zanimao je Talijane i Rakitićev komentar na Monchija, čovjeka koji je bio njegov sportski direktor kada je nastupao za Sevillu, a sada radi odličan posao s Romom.

"Htio sam ga ubiti nakon što nas je Roma izbacila iz Lige prvaka, htio sam mu otkinuti glavu", u šaljivom je tonu izjavio Vatreni pa nadodao.

"Roma je kompetitivnija momčad zahvaljujući njemu. On je strašno pojačanje za klub", zaključio je Rakitić.

Rezultati by SofaScore

Linker
27. travanj 2024 04:58