Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
UOČI UZVRATA 2. PRETKOLA LP

RIJEČANI OTPUTOVALI ZA OSWESTRY, NIKAKVOG OPUŠTANJA NEMA 'Trebamo igrati bez ikakve panike. Možda se i Velšani malo otvore...'

Piše: HinaObjavljeno: 17. srpanj 2017. 20:00

Momčad hrvatskog nogometnog prvaka Rijeke otputovala je u ponedjeljak u Oswestry, engleski gradić na granici s Walesom u kojem svoje utakmice igra The New Saints, aktualni prvak Walesa.

Rijeka je s krčkog aerodroma otputovala u Manchester iz kojeg će dalje prema Oswestryju, gradiću sa 17,000 stanovnika.

Rijeka je u prvom susretu 2. pretkola Lige prvaka na Rujevici pobijedila velški sastav 2-0 i momčad je puna optimizma uoči uzvratne utakmice koja je na rasporedu u utorak u 20.00 sati.

"Imamo rezultat koji traži punu koncentraciju i dobru pripremu utakmice u specifičnim uvjetima. Sada bolje poznajemo suparnika nakon prvog ogleda," kazao je Matjaž Kek, trener Rijeke.


Rijeka 1 - 0 TNS (Goal)

Riječani će u terminu utakmice (19 sati po lokalnom vremenu) odraditi trening na umjetnoj podlozi stadiona "Park Hall".

"Trebamo igrati bez ikakve panike. Možda se i Velšani malo otvore, a onda bi nam to trebalo donijeti prostor koji ćemo, vjerujem, znati iskoristiti. Možda će nam umjetna trava predstavljati problem, ali se nadam da ćemo se brzo adaptirati," kazao je Marko Vešović.


Florin Matei Goal HD - NK Rijeka 2-0 The New... by sports-live1

U slučaju prolaza Rijeka će u trećem pretkolu igrati protiv boljeg iz dvoboja malteškog Hiberniansa i austrijskog Red Bull Salzburga.

Linker
19. travanj 2024 01:42