Soccer Football - Champions League Final - Real Madrid v Liverpool - NSC Olympic Stadium, Kiev, Ukraine - May 26, 2018 Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after winning the Champions League REUTERS/Andrew Boyers
REUTERS/Andrew Boyers / REUTERS

Ronaldo

PORTUGALAC ŠOKIRAO IZJAVOM

RONALDO LANSIRAO 'BOMBU' KOJA JE ŠOKIRALA SVIJET, ALI I NJEGOVU SVLAČIONICU Kapetan traži odgovor: 'Ako iza toga nešto postoji, morat će to objasniti'

AUTOR:
  • Gianluca Starčić

 • OBJAVLJENO:
 • 27.05.2018. u 12:08

 • Dok je Gareth Bale na travnjaku lansirao jednu "bombu" koja se pretvorila u pogodak, drugu je sinoć "bacio" Cristiano Ronaldo i u večeri slavlja izazvao podijeljene reakcije.

  - Bilo je lijepo biti u Madridu, idućih ću dana sve priopćiti navijačima - rekao je Cristiano Ronaldo čije su riječi mnogi interpretirali kao oproštaj od Reala.

  Ako je jučerašnja utakmica to doista i bila, nije bila na razini jednog od najboljih igrača u povijesti Kraljevskog kluba, ali iako ga se često etiketira kao nekoga tko gleda samo do vlastitog uspjeha Ronaldo je uživao u pobjedi svoje momčadi.

  - Ispisali smo povijest i sada se moramo zabaviti. U ovom trenutku budućnost svakog od nas igrača nije toliko važna. Ja ću se odmoriti, otići na Svjetsko prvenstvo, a onda ćemo vidjeti što će biti - rekao je Cristiano.

   

  I u slavlju Reala izazvao dvije itekako značajne reakcije.

  - Mislim da se Cristiano odnosio na sezonu, ali ako iza svega postoji nešto morat će sve brzo objasniti. Za njega nema boljeg od Reala - rekao je Ramos na čije se riječi nadovezao predsjednik Florentino Perez.

  - Svatko ima pravo reći svoje, ali jedini bitan je klub i proslava ove titule. A o Cristianu Ronaldu se uvijek priča pa na kraju se ništa ne dogodi. Ja sam sretan što je uz mene osvojio pet naslova pobjednika Lige prvaka - poručio je Perez.

   

  Iz drugih medija