REUTERS/Wolfgang Rattay / REUTERS
OŠTRI PORTUGALAC

RONALDO PONOVNO ZABLISTAO, PA ODGOVORIO KRITIČARIMA 'Ja stalno svaku utakmicu moram nastaviti pokazivati tko sam, ali, moje brojke govore dovoljno'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. rujan 2017. 10:34

U derbiju Lige prvaka Real Madrid je u sedmom međusobnom susretu u Njemačkoj, pobijedio Borussiju u Dortmundu s 3-1, a u trijumfu je asistencijom za treći gol sudjelovao i kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić.

Real je poveo preko Garetha Balea u 18. minuti, a Velšanin je u 50. minuti asistirao Cristianu Ronaldu za vodstvo europskog prvaka od 2-0. Borussia se nije predavala i smanjila je golom Pierre-Emerick Aubameyanga u 54. minuti, da bi Ronaldo u 79. minuti zapečatio pobjedu Reala i to na asistenciju Luke Modrića.

Iako nije odigrao nekoliko utakmica zbog kazne u Primeri, Ronaldo je nastavio puniti mreže u Ligi prvaka. Portugalac je za 'kraljevski klub' ukupno zabio 411 golova i pritom ubilježio 125 asistencija, ali i osjetio potrebu da odgovori svim svojim kritičarima.

- Ja svaku utakmicu moram nastaviti pokazivati tko sam. Iznenađuje me ono što javnost misli o meni, moje brojke govore dovoljno. Ja sam primjer profesionalca i imam čistu savjest. Kritike su sve teže! Kada je sama utakmica u pitanju, razgovarali smo ranije o tome i koliko želimo pobjedu u Dortmundu i napravili smo što nam je trener rekao. Ovdje nije lako zabiti tri gola

Linker
26. travanj 2024 20:46